TO JE BIO NAJGORI PERIOD MOG ŽIVOTA Pevačica se pojavila  u filmu "Južni vetar", a zbog jedne stvari je želela da odbije ulogu
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Pesma „Četiri strane sveta ima“ našla se u filmskom ostvarenju „Južni vetar“, a nakon emitovanja ovog filma, numera se ponovo vratila u sam vrh najslušanijih pesama što je prokomentarisala Vanesa Šokčić.

-Ja sam dobila poziv od gospodina Avramovića da budem u tom filmu. Kada je krenuo da mi priča, ja sam rekla ne, ne vidim sebe u tome da glumim. Rekao mi je ti ćeš samo da pevaš žurku, e to već može, tu radim ono što sam ja – rekla je ona.

Pevačica je priznala da je bila na ivici toga da odbije ulogu jer je tada prolazila kroz težak životni period. Nakon što se konsultovala sa porodicom i prijateljima, prihvatila je saradnju sa producentima filma i serije.

-To je bio jedan period mog života onako baš težak i dvoumila sam se iskrena da budem. Pričala sam tada i sa Zaltom, ali su mi svi oko mene rekli moraš. Ja sam par meseci pre toga izgubila mamu i nije mi bilo do žilota, a tek do snimanja. Ovo je bilo i prvo moje pojavljivanje posle tog katastrofalnog perioda. Dobila sam posle toga jednu drugu vrstu priznanja, to su većinom bili klinci koji me nisu poznavali i koji za mene nisu čuli do tada – zaključila je pevačica.

CELA ESTRADA PIJE I DROGIRA SE Ljuba Aličić priznao da je bio u kanžama poroka, pa raskrinkao pevače!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading