"KOLEGINICI SU POLOMILI NOS JER NIJE HTELA DA PEVA PESMU" Pevačica otkrila šta se zapravo dešava na splavovima, prisustvovala je tučama, a neki su potezali i pištolje!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Sanja je sada gostujući u jednoj emisiji u velikoj životnoj ispovesti otkrila brojne detalje iz života i karijere, pa priznala da se udavala čak tri puta, a danas živi sa trinaest pasa i tri mačke.

Pored dva propala braka, treći joj je uspešan i smatra da će ta ljubav trajati "zauvek". Njeno srce ukrao je jedan veterinar, a ljubav prema životinjama bila je presudna za njihov odnos.

- Imam 13 pasa i tri mačke. Njih deset su mi u kući u 50 kvadrata. Svi su ošišani, nose trenerke, spavamo svi zajedno. Imamo veliku kuću u centru grada i muž ima svoj deo kuće, a ja svoj i funkcionišemo savršeno. Tri sata mi odlazi na njih. Mora sve da bude uredno i čisto, četrdeset šapica mora da se obriše kada se vraćamo iz šetnje. U svemu mi mnogo pomaže ćerka - kaže Sanja Pešić.

Sanja je šokolonava glumica, a studije je završila u Novom Sadu, međutim, tom profesijom se nije dugo bavila. I dok su mnogi mislili da će je gledati na pozorišnim daskama, Sanja je postala pevačica. Po klubovima i splavovima je nastupala u najteže vreme u Beogradu, koje se i dana danas prepičava kao burno.

- To je bio moj glavni izvor prihoda. Kao glumac ideš po audicijama, negde te uzmu, negde ne... Ovde je izvesno, odeš, pevaš, uzmeš novac, dođe i bakšiš. Pevala sam i žestokim momcima - kaže pevačica koja ne krije da je devedesetih doživela razne neprijatnosti na nastupima, ali je, priznaje, umelo da bude gore po "fensi" veseljima.

- Splavovi devedesetih je začetak ovih splavova sada. Sitnim koracima... Vadio je neki lik pištolj, ali nas to nije uzbuđivalo mnogo. Desilo se da otac od mlade našoj koleginici polomi nos, jer ona nije htela da peva neku pesmu. Mnogo se gorih stvari dešavalo na finijim mestima, nego na splavovoma - priseća se Sanja.

SAŠA POPOVIĆ MALTRETIRA PEVAČE? Nakon afere mito, oglasila se bivša Zvezda Granda, evo šta se zapravo dešava tokom takmičenja!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading