ZAR JE PROŠLO TOLIKO VREMENA Tanja iznenadila sve, fanovi u šoku: Ovo vredi bar 1.000 evra evra! (FOTO)
Foto: Alo/Alo

Studijski album Tanje Savić „Tako mlada“ uskoro slavi punoletstvo, a korisnici koji su sačuvali audio kasete iz tog perioda sada bi mogli poprilično da zarade.

Jedan korisnik Instagrama objavio je fotografiju kasete sa Tanjim albumom, a nizali su se komentari kako se radi o velikoj vrednosti starina.

-Ovo vredi bar 1.000 evra – napisao je jedan od korisnika društvenih mreža oduševljen što poseduje originalni album star 18 godina.

 

Tanja Savić je ovu preopisku ponosno podelila na svom Instagram storiju naglasivši važnu činjenicu.

-Ovo postaje antikvitet – napisala je Tanja uz objavu.

ZAR JE PROŠLO TOLIKO VREMENA Tanja iznenadila sve, fanovi u šoku: Ovo vredi bar 1.000 evra evra! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Ova objava i ne čudi s obzirom da „tako mlada pevačica“ uskoro slavi dvadeset godina karijere, a svi se pitaju samo jedno, a to je kada će Tanja održati solistički koncertu u Beogradu.

Pevačica je za Grand nedavno otkrila da sledeće godine priprema iznenađenje za publiku, a to je upravo solistički koncert.

-To me zasita svi pitaju, ali ja mogu da kažem da će biti sledeće godine. Ja stvarno to dugujem svojoj publici i radujem se stvarno. Ali moram da kažem da je tu i jedna velika odgovornost gde stvarno moram da se pripremim – rekla je Tanja nedavno i priznala da ne može da veruje kako su godine brzo proletele:

-Ne mogu da verujem, ali je meni ovo vreme proletelo zaista. Mislim da kako se osećamo unutra, tako i zračimo, a ja se osećam kao dete u sebi. Baš se mlado osećam, kao da imam 20. godina – zaključila je Tanja za Grand.

LJUBILA TATINE KOLEGE Topalkova ćerka je imala više momaka iz pevačke branše, a ovo je spisak onih sa kojima su je povezivali!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading