EKSKLUZIVNI PAPARAZZO Nući konačno pokazao svoju "bebu"
Foto: Alo/Foto: Alo.rs/V.Đ.

Popularni mladi reper Igor Panić, poznatiji kao Nući, iliti Nući beba, kao u istoimenoj pesmi,  neprestano radi na građenju karijere, snima hitove i puni klubove širom Evrope, a svoj ljubavni život krije kao zmija noge, te je zato konstantno na meti interesovanja šire javnosti.

EKSKLUZIVNI PAPARAZZO Nući konačno pokazao svoju

Foto: Alo.rs/V.Đ.

 

Imajući u vidu da se pevač smatra izuzetno poželjnim muškarcem, pretpostavlja se da svoje veze već godinama taji kako ne bi izgubio simpatije ženskog dela svoje publike.

EKSKLUZIVNI PAPARAZZO Nući konačno pokazao svoju

Foto: Alo.rs/V.Đ.

 

Mnogi su ga povezivali sa pevačicom Teodorom Džehverović, ali bilo je i onih koji su ga proglasili lgbt+ osobom, te su ga dovodili u vezu sa njegovim mlađim kolegom i bliskim saradnikom Vojažom, sa kojim je, inače, nedavno objavio fotografiju uz šaljivi komentar:

EKSKLUZIVNI PAPARAZZO Nući konačno pokazao svoju

Foto: Alo.rs/V.Đ.

 

- Raskinuli smo.

Ekipa Alo! sada je uslikala ekskluzivni paparazzo mladog repera sa novom devojkom, te tako srušila predrasude o njegovoj seksualnoj opredeljenosti. Kako je ovo Nućijevo prvo pojavljivanje sa devojkom u javnosti, odlučio je da bude i zapamćeno, pa je tom prilikom svoju lepšu polovinu izveo na ručak u elitni prestonički restoran.

EKSKLUZIVNI PAPARAZZO Nući konačno pokazao svoju

Foto: Alo.rs/V.Đ.

 

Naime, Nući i njegova devojka upijali su vitamin D u centru grada, a poglede su krili iza tamnih naočara čime su, verovatno, pokušali da zadrže privatnost. Međutim, i pored barijera koje su imali na očnoj liniji, hemija između ljubavnika se svakako osetila u velikoj količini. Pretpostavlja se da je reper stih iz svoje najnovije pesme „Najbolja i moja je, da znate, neće da me spreči čak ni vojska Bonaparte“ posvetio upravo svojoj devojci, a dovodi se u pitanje da li bi beba Nućiju oko vrata stavila đerdan, kao u njegovoj duetskoj numeri sa Sanjom Vučić,  s obzirom na njegovu skorašnju izjavu u kojoj nije negirao simpatije prema koleginici Džehvi.  

EKSKLUZIVNI PAPARAZZO Nući konačno pokazao svoju

Foto: Printscreen/instagram

 

Napad u klubu

Pre dve noći u poznatom prestoničkom klubu u Beton hali, a u kojem je Igor Panić, alijas Nući, nastupao, došlo je do oružanog napada i tom prilikom povređen je jedan od pripadnika obezbeđenja tog kluba. Nakon nemilog događaja, a u toku jučerašnjeg dana, na svom Instagram storiju oglasio se i sam Nući te istakao da je on bio samo kolateralna šteta.

„Sve je okej, braćo i sestre, na podu sam bio greškom. Voli Nući“, napisao je muzičar.

Podsetimo, pucnjava se dogodila oko 1 sat posle ponoći, i to pred punim klubom u kojem je u tom trenutku bilo oko 500 ljudi. Do pucnjave je, kako se saznaje, došlo nakon što se osumnjičeni pobio s obezbeđenjem kluba. Nakon pucnjave, pripadnici Interventne jedinice ušli su u klub i uhapsili menadžere.

PROPUSTILA SESTRINO PUNOLETSTVO Ceca otkrila zašto se Anastasija nije pojavila na proslavi, ovo je razlog!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading