SNEŽANA ĐURIŠIĆ SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA OD VANJE MILOŠEVIĆA Procurila prava slika osobe koja je u njenom srcu, sada je konačno sve jasno (FOTO)
Foto: Massnori Josida

Prva reakcija javnosti kada se doznalo da je Snežana Đurišić uplovila u vezu sa doktorom ginekologije Vanjom Miloševićem bila je vrlo burna. Pitali su se mnogi kako je estradna umetnica uspela tako brzo da zaboravi supruga, koji je iznenada preminuo, a bilo je i onih koji nisu videli budućnost njene veze sa lekarom. Kraj veze Snežane Đurišić i Vanje Miloševića nije se obistinio u vremenskom periodu kada se prognoziralo, ipak od tog momenta kreće medijski brodolom za pevačicu i njenog izabranika.

Gotovo da ne prođe dan da se o njihovom odnosu ne govori, vrlo često može se čuti kako je Vanja Snežanu prevario sa mlađom i lepšom, na šta ona nikada nije reagovala. Umela je Snežana eventualno putem Instagrama da pojasni stanje stvari i otkrije pravu istinu, a ta platforma, omiljena mnogima, postala je mesto na kom ona rado komunicira sa publikom.

Snežanine objave uglavnom se odnose na promociju nastupa ili pak muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" u kom žirira, a neretko ona sa fanovima deli i privatne objave, među kojima fotografije ćerke, sina i njihovih naslednika, što je učinila i danas.

 

 

Ona je, naime, sa pratiocima podelila slike iz Pariza gde se trenutno nalazi sa ćerkom, njenim sinom i naslednicom. Kratko ispod opisa fotografija napisala je: "Moje bogatstvo".  Usledili su ubrzo komentari fanova, među kojima su uglavnom bile pohvale, naravno bilo je i onih koji su se zloslutno zapitali da li je to došao kraj veze Snežane Đurišić i Vanje Miloševića kada je u grad ljubavi ona otišla sama, tačnije sa unucima i ćerkom.

POLICIJA ODMAH REAGOVALA! Bivši muž slavne manekenke završio u pritvoru, sumnja se da je planirao zastrašivanje oružjem, ovo su detalji

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading