PROCURILE FOTKE KATARINE GRUJIĆ IZ DETINJSTVA Konačno se vidi prava slika, pevačica ne liči na sebe! (FOTO)
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Katarina Grujić danas slovi za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica na javnoj sceni, a ujedno je i na vrhu popularnosti kada je njena muzička karijera u pitanju. Kroz desetogodišnju karijeru njen fizički izgled dosta se menjao, a mi smo došli u posed njenih privatnih fotografija iz najranijeg životnog doba.

PROCURILE FOTKE KATARINE GRUJIĆ IZ DETINJSTVA Konačno se vidi prava slika, pevačica ne liči na sebe! (FOTO)

Foto: ATA Images

 

Već od malih nogu videlo se da pevačica voli da se stilizuje, oblačila je razne haljinice, a na glavu stavljala mašnice i šnalice...

PROCURILE FOTKE KATARINE GRUJIĆ IZ DETINJSTVA Konačno se vidi prava slika, pevačica ne liči na sebe! (FOTO)

Foto: privatna arhiva

 

Iako se u medijima spekulisalo da se Kaća "cela izoperisala" te da ne liči na sebe, mi vam ekskluzivno donosimo fotografije koje to demantuju. Sama pevačica nikada nije krila da je operisala grudi, ali je sve ostalo na njoj prirodno. Nos, uši, jagodice... iste su kao i kada je imala 5 godina.

Sa druge strane, Grujićeva ne krije da koristi usluge estetske i antiejdžing medicine, te da u usnama ima hijaluronski filer, a na čelu botoks.

- Odlazak na tretmane podmlađivanja smatram ličnom higijenom, te da svaka žena, a posebno ona koja pređe tridesetu, mora da vodi računa o sebi i svom izgledu. Za sada sam potpuno zadovoljna svojim odrazom u ogledalu ali ne isključujem mogućnost odlaska i pod nož kada budem u godinama za to i ako to bude bilo neophodno - rekla je Kaća za Alo!.

Inače, pevačica se rado seća svih nestašluka, te joj nije bio problem da otkrije kakve su joj sve "ludorije" padale na pamet.

"Ovo me podseća na moje detinjstvo kad sam bila kod bake i deke u Kolašinu i Trsteniku, na Goču... Tamo ima puno livada, ja sam uletela u njivu i ukrala dva, tri kukuruza... Moja sestra je starija od mene 5 godina, uvek sam je imitirala. Nikad u životu me nije vodila u grad. Kad sam odrasla, počela je da me izvodi, rekla je svojevremeno pevačica.

IZAZIVA SUDBINU Dara Bubamara odlučila da uradi nešto neočekivano, iako su joj to zabranili, ona ne mari za rizik!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading