PEVAČICA GANULA SVE SVOJIM HUMANIM POTEZOM  Seka Aleksić u poseti našoj svetoj zemlji, kadrovi puni emocija koje nikoga nisu ostavili radovnušnim (FOTO+VIDEO)
Foto: Printscreen/Pritnscreen

Folk zvezda Svetlana Seka Aleksić, oduševila je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram, kada je podelila snimak svoje posete Kosovu i Metohiji.

Snimak je, malo je reći emotivan, budući da obiluju svim onim lepim koje Kosovo i Metohija pruža svakome ko ga poseti, a može se reći i potresni i teški, pevačica je izdvojila vreme da obiđe i decu koja žive u izrazito teškim uslovima, što se vidi u kratkom videu. 

Seka je na ovom putu bila posebno emotivna, vidi se kako je u naručju držala dete, čija sudbuina je posebno pogodila, što se moglo osetiti preko istog, jer emocije su samo navirale, a sve to se oslikavalo na njenom licu.

Komentari publike su takođe dodali novu dimenziju emotivnosti, jer su se nizali reči podrške i zahvalnosti što je pevačica uradila nešto lepo i humano. 

 Svaka čast! Neka se ugleda malo ta estrada na tebe i pomogne na neki način tim ljudima dole. Naše malo, njima je mnogo – glasio je samo jedan od komentara.

PEVAČICA GANULA SVE SVOJIM HUMANIM POTEZOM  Seka Aleksić u poseti našoj svetoj zemlji, kadrovi puni emocija koje nikoga nisu ostavili radovnušnim (FOTO+VIDEO)

Printscreen

 

Budući da se bliži važan hrišćanski praznik Vaskrs, kao i da njemu prethodi Veliki petak, dani koji su se oduvek sa posebnom pažnjom u domu pevačice obeležavali, ne treba čuditi što je Seka odlučila da svoju ljubav i dobrotu podeli sa onima, kojima njeno prisustvo zaista znači.

Budući da je Aleksićeva majka dvoje dece, verujemo da na ovaj način želi da im dočara koliko je važno poznavati sopstvenu tradiciju i istoriju, čuvati je, ali i biti plemenit prema svima, a naročito onima koji su u lošijem položaju, zbog raznih životnih okolnosti.

Kako su Sekine putašestvije izgledale, pogledajte u video zapisu koji je i sama pevačica sa velikim ponosom podelila.

NAKON TEŠKOG PERIODA U SVOM ŽIVOTU, VODITELJKA REŠILA DA KRENE DALJE Nikolina Pišek pokazala novog člana porodice, ne krije sreću pa se pohvalila (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading