NEDA UKRADEN PRAZNIKE PROVODI SA SVOJIM NAJMILIJIMA Iako je pevačica poznata da se odlično snalazi u kuhinji, ovog puta su joj pomogli unuci oko farbanja i dekoracije jaja (FOTO)
Foto: Alo/FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Pevačica Neda Ukraden uvek poštuje sve običaje za praznike, a tradiciju je uspela da prenese i na njene unuke koji joj svake godine ponažu u farbanju jaja za Uskrs.

Ona je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ otkrila kako se u njenom domu slave praznici, a priznala je da joj je najdraže samo porodično okupljanje.

-Ako je išta lepo u samom tom događaju oko Uskrsa i naravno oko Božića jeste to samo porodično okupljanje. Dom, toplina doma, a pogotovo što se za Uskrs sav taj šareniš sprema. Od jaja, do koloča i tako dalje i sva kuća miriše i na razne mirise jela i naravno na te boje – rekla je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Pevačica ističe da svake godine zajedno sa unucima farba jaja i da im ispunjava svaku želju kada su boje u pitanju.

-Sad su tu neke razne tehnike i tehnologije farbanja jaja, ali se tudimo da sve ispoštujemo – zaključila je pevačica.

Podsetimo, Neda je poznata i kao jako dobra domaćica, a imali smo prilike i na društvenim mrežama da se uverimo u to kada je svima pokazala kako ona zavija sarme. Tako da nema sumnje da će se i ovo tradicionalno jelo naći na Nedinoj uskršnjoj trpezi.

MILICA TODOROVIĆ IMITIRALA FITNES BLIZNAKINJE Njihova reakcija je burna pa su joj se obratile ovim komentarom (VIDEO+FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading