GRAŠOVA BIVŠA UŽIVA U LJUBAVI SA INSPEKTOROM Danijela Martinović o novom dečku: "Josip i ja smo više od lepog para"
Printscreen

Pevačica Danijela Martinović (51) ne priča previše o ljubavi sa kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem (49), ali ne krije koliko je zaljubljena i srećna i ljubavi.

Ona je sada progovorila o njihovoj romansi.

- Josip i ja smo više od lepog para. Ali po pitanju privatnog života nisam baš vična pričanju, ali zaista sam izuzetno srećna. Josip je moja luka - rekla je kratko pevačica.

Inače, Danijela je godinama bila u vezi sa kolegom Petrom Grašom, koji je sa njom raskinuo i uplovio u vezi sa Hanom Huljić, sa kojom je dobio i ćerku Albu.

GRAŠOVA BIVŠA UŽIVA U LJUBAVI SA INSPEKTOROM Danijela Martinović o novom dečku:

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo se, Danijela je Josipa upoznala pre godinu dana kada je pevačica podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta.

- Slučaj je brzo rešen, a potom je počela da se razvija naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji je očito morao da se dogodi. Kada smo se upoznali, provodili smo puno vremena u razgovoru i polako smo počeli da primećujemo da delimo iste vrednosti, poglede na život i svet oko sebe, čak i poneke snove - ispričala je Danijela nedavno za hrvatsku Gloriju.

VELJKO STIGAO U PORODILIŠTE Ražnatović uzbuđen pred Bogdanin porođaj, ovako iščekuje dolazak sina Krstana

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading