"VEĆ SAM PIJAN" Ludilo na Dedinju tek počinje, a Veljko ne skida osmeh sa lica, od uzbuđenja uspeo da izgovori samo ovo! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Veljko Ražnatović i njegova žena Bogdana dobili su drugog sina kome su dali ime Krstan, a tim povodom upriličeno je gala slavlje sa velikim brojem zvanica u raskošnoj vili na Dedinju.

Bokser se pojavio večeras ispred porodične kuće na Dedinju, te pripadnicima sedme sile otkrio kako se oseća nakon što je danas dobio drugog sina, Krstana.

- Osećam se super, nikad bolje! Non-stop se čujem sa Bogdanom, jeste! Na koga liči mali? Zna se, ljudi, nemojte me pitati svašta (smeh) Već sam pijan! Ima i da se zapeva, hvala vam najlepše - rekao je Veljko Ražnatović ispred svoje kuće.

Večeras je organizovano veliko slavlje u porodičnom domu Ražnatovića na Dedinju, a među prvima su došli nekadašnji učesnik "Zadruge" Marko Đedović i spisateljica Biljana Spasić.

Na veselje su došli i fotograf Miloš Nadaždin, voditelj Žika Jakšić, pevačica Sanja Đorđević sa ćerkom i drugi.

"KAD BUDEM DOBILA UNUKU BANKROTIRAĆU" Ceca u kežual izdanju slavi rođenje unuka, priznala da za snajku ima poseban poklon! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mira

17.04.2023 23:38

Srećno, da ti je živ i zdrav Krstan!