HITNO OPERISANA Gogi popucali šavovi, otkrivamo sve detalje pevačicinog zdravstvenog stanja
Alo!/Masanori Jošida

Da je surovi profesionalac i radoholik, dokazala je pevačica Goga Sekulić, koja ni nakon hirurške intervencije nije želela da otkaže unapred zakazane tezge, zbog čega je nagrabusila.

Goga Sekulić

Foto: Printscreen

 

Naime, ona je tokom katoličkog Uskrsa na jednoj privatnoj klinici u Beogradu zamenila stare i dotrajale silikonske implantate novim i većim, ali kako se nije pridržavala saveta lekara i nije mirovala, ponovo je završila na operacionom stolu.

- Goga je nakon hirurške intervencije koja nimalo nije bila bezazlena i koja je iziskivala strogo mirovanje, a koje joj je i doktor eksplicitno naložio, otputovala u Hrvatsku na nastup. Ni sedam dana nije prošlo od ugradnje novih silikonskih implantata, konac na rezovima još uvek nije otpao, a ona je skakala po bini, pevala, igrala - ispričao je izvor za Alo!. Kako nam je još rekao, ona se osećala dobro i nije mogla da pretpostavi da bilo kakva komplikacija može da se desi, sve dok nije videla da se rana otvorila, a šavovi popucali.

- Grudi su počele da je bole, a kada je nakon nastupa skinula kompresivni brushalter i videla da su se rezovi otvorili i da nisu srasli, a da je konac popucao, hitno je otišla kod doktora, koji je iznova morao da je ušiva i ranu sanira - ispričao je izvor.

Ovu informaciju pevačica je potvrdila nedeljniku Skandal.

- Lekar je bio šokiran što sam radila. Posavetovao me je da ne pravim nagle pokrete ako već moram da radim. Neke nastupe sam otkazala, ali ovaj nisam mogla, jer postoje neki ljudi koje ne možete da odbijete - rekla je ona.

U toku jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt s pevačicom i proverimo kako teče oporavak, ali je ona do zaključenja ovog broja ostala nedostupna.

Korigovala nos, grudi i usne

Jedna od najlepših i najatraktivnijih pevačica Goga Sekulić na početku karijere nije izgledala tako. Folkerka nikada nije krila da se podvrgavala plastičnim operacijama, te da je osim grudi korigovala i nos. Godinama lice podmlađuje neinvanzivnim tretmanima botoksa i hijalurona, a filerom je povećala i usne.

OGLASILA SE TEODORA Internetom kruži fotografija na kojoj je skroz gola, pevačica priložila dokaze, pa imala da kaže samo jedno!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading