SVI ZANEMELI OD ŠOKA ZBOG KARAMELE Svi ga urnišu da se izdeformisao plastičnim operacijama, a njegovo poslednje pojavljivanje ostavlja bez teksta! (FOTO)
Foto: ATA IMAGES

Goran Stojićević Karamela oduvek privlači pažnju svojim izgledom, ali i kontroverznim izjavama. On je oduvek imao prepoznatljiv imidž, a ono što je zanimljivo je da za njega kažu da "ne stari".

Stojićević je nekada imitirao srpske estradne zvezde, posebno žene, oblačio haljine i nosio perike, pa se i šminkao, a onda imitirao njihove pokrete i ples.

On to danas ne radi, a mnoge pripadnice lepšeg pola kažu da nikad muževnije i lepše nije izgledao.

Goran je skrenuo pažnju na sebe pre svega zbog toga što se zbog performansa šminkao, nosio perike i mini suknje što je dovelo do toga da neki pomisle da je naklonjen istom polu, pa je sve iznenadio kada se 2005. godine oženio.

On je i dalje u braku sa Milicom koja je bila uz njega kada je imao srčani udar i tada mu je spasila život.

Milica i Goran dobili su sina Vasilija.

Goran se pojavio na jednoj promociji u crnom stajlingu, koji mu odlično stoji, a mnogi su komentarisali da ovaj čovek bukvalno ne stari.

Crni kačket, bela košulja preko koje nosi crni džemper i široki kaput su odličan izbor, pogotovo za ovakvo vreme, a on je sve odlično izneo.

Inače, Kramaela je išao na nekoliko plastičnih operacija, a na internetu se pojavila fotografija iz srednje škole na kojoj izgleda sasvim obično bez intervencija koje je imao na sebi. 

RASKRINKANA DUGO ČUVANA TAJNA BRANKE SOVRLIĆ I POKOJNOG ŠABANA ŠAULIĆA Pevačica nije mogla više da ćuti, evo šta je bila primorana da radi posle njega!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading