OPČINILA JE SVOJOM LEPOTOM, BILA JE MIS JUGOSLAVIJE, A ONDA JE ZADESIO HOROR I PAKAO Udala se za fudbalera i napravila najveću grešku, šok šta joj je sve radio! (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Splićanka Suzana Žunić sa samo 17 godina proglašena je misicom Jugoslavije. Te 1988. godine, osvojila je celu republiku svojom lepotom, a mnogi muškarci su je želeli.

Ipak, ona je odabrala fudbalera Igora Štimca. Na jednom od zajedničkih događaja su se upoznali, a onda i otpočeli vezu.

Usledio je brak dug 19 godina, a u kome su dobili troje dece, sina Luku i ćerke Miju i Deu. Mnogima se činilo da imaju sve što je potrebno da žive srećno, ali njihov brak nije bio ni najmanje uspešan. Godinama su punili naslovne strane, a sve zbog Igorovih prevara. Često su njegove ljubavnice bile žene sa javne scene, a da je vara bila je javna tajna.

Tako je jedna od njegovih ljubavnica bila i Alka Vuica, kojoj je obećao da će raskrstiti sa suprugom, ali kada je saznala da je i dalje sa Suzanom prosula mu je piće u lice.

„Veoma cenim Suzanu i žao mi je što je zbog mene bila povređena. Sudbina nam je spojila živote na vrlo ružan način, ali samo zato što smo obe jako volele istog muškarca i verovale mu“, rekla je Alka u jednom intervjuu.

OPČINILA JE SVOJOM LEPOTOM, BILA JE MIS JUGOSLAVIJE, A ONDA JE ZADESIO HOROR I PAKAO Udala se za fudbalera i napravila najveću grešku, šok šta joj je sve radio! (FOTO)

Printscreen

 

Nakon incidenta koji se dogodio naočigled okupljenih na jednom događaju, Suzana je definitivno odlučila da se razvede. Ipak, to je teško podnela, te je ubrzo upala u depresiju.

Sreću i veru u ljubav vratio joj je trener šibenskog košarkaškog kluba Damir Milačić za koga se udala posle šest godina veze.

Na svojim društvenim mrežama je aktivna, a gde najčešće objavljuje fotografije umetničkih slika kojima se posvetila.

ŠOK POTEZ ANĐELE IGNJATOVIĆ! Svi komentarišu ono što je Breskvica uradila na nastupu, oglasila se njena koleginica i sve otkrila

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading