ISPLIVALA JEDINA FOTKA SA VENČANJA ŽELJKA I HANI MITROVIĆ Malo ko bi ih prepoznao, četiri godine su bili zajedno, a onda se sve promenilo! (FOTO)
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Njihova ljubav davna je prošlost ali vlasnik "Pink Media Group" Željko Mitrović i nekada poznata i vrlo uspešna pevačica Sonja Mitrović Hani i dan-danas održavaju kontakt i veoma dobre međusobne odnose, što se i očekivalo budući da su iz perioda njihovog braka dobili dvoje dece, sina Aleksandra i ćerku Sandru. Venčanje Željka Mitrovića i njegove prve supruge Hani događaj je koji je davno ostao iza njih ali ovih dana dostupna je i jedna jedina fotografija koja podseća na taj dan.

Naravno, venčanje Željka Mitrovića sa Hani bilo je toliko davno da je prirodno što je medijski mogul izgledao prilično drugačije a detalj koji je verovatno najviše različit u odnosu na današnjicu jeste njegova frizura. Venčanje Željka Mitrovića i Hani odigralo se 1990. godine a brak je potrajao četiri godine nakon čega je usledio razvod jer je tokom perioda najveće sreće sa prvom suprugom Željko upoznao sadašnju suprugu Milicu i sve se odjednom promenilo.

ISPLIVALA JEDINA FOTKA SA VENČANJA ŽELJKA I HANI MITROVIĆ Malo ko bi ih prepoznao, četiri godine su bili zajedno, a onda se sve promenilo! (FOTO)

Foto: ATA Images

 

Međutim, dok bi za neke žene to možda bio razlog da zauvek zarate, Hani i Milica Mitrović takođe neguju odlične odnose i nikada nisu dozvolile da ih prošlost poremeti. Nedavno su to i dokazale kada je Milica došla da podrži film Sonjine i Željkove ćerke Sandre Mitrović. Što se tiče Hani, nakon devedesetih je prestala da se bavi muzikom javno, ali je to nastavila da povremeno čini "iza kamera".

ŠTA SE DESILO TIJANI AJFON?! Starleta ostavila sve u neverici sinoćnjem pojavljivanjem na Takijevom rođendanu, niko ne može da je prepozna! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading