Sloboda Mićalović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Glumica Sloboda Mićalović pojavila se na sinoćnoj promociji povodom prvog filma koji je sniman u svemiru, a tom prilikom ponela je crnu haljinu koja je savršeno pratila njenu figuru, a mnogima je zapao za oko njen "stomačić", te su se ponele glasine da se možda nalazi u blagoslovenom stanju.

Sloboda je blistala i zračila pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem, te se jasno vidi da joj i u poslovnom i privatnom životu sve u najboljem redu, te uprkos tome što je ušla u petu deceniju života ona i dalje blista mladalačkim sjajem.

Prelepa glumica je već trinaest godina u srećnom i skladnom braku sa Vojinom Ćetkovićem, sa kojim ima dve ćerke Veru i Milu, a verujemo da bi potencijalne srećne vesti upotpunile njihov porodični život i harmoniju.

Mićalovićeva je nedavno i progovorila o čarima podizanja bliznakinja, ali i o tom kako ih vaspitava:

- Vera i Mila uvek rade jedna za drugu, nikad jedna protiv druge, što je meni divno. Međutim, baš zato autoritet mora da bude veći, ali i tu primarnu ulogu ima poverenje. Nekad pristanem na njihovu igru i pustim ih da misle kako su me nasamarile, da bih im ojačala samopouzdanje, pa i poverenje. Moji roditelji u mene su imali beskrajno poverenje i zato sam, kad bih napravila nešto što ne treba, osećala užasnu grižu savesti. Njihovo Ja ti verujem, kad mi kažu Verujem ti da je tako kako kažeš, a ne kako ja mislim da jeste, kreiralo je moj odnos prema porodici, prijateljima, poslu. Ja ne želim da ikoga izneverim. Ne kažem da to nikada nisam uradila, ali želja mi je da se to nikada ne desi -  istakla je ona za domaće medije.

RASKRINKANA ŠOK ISTINA IZ PROŠLOSTI ADILA MAKSUTOVIĆA Ovo skoro niko nije znao, više ništa ne može da sakrije!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading