UDAR U DOMU SAŠE POPOVIĆA Sin i snaja se ne zaustavljaju, rešili da ga dotuku, neće mu biti dobro kada vidi šta su sada uradili!
Foto: Ataimages

Sin i snaja Suzane Jovanović od kada su stali na ludi kamen uživaju u bračnoj idili, a svoju realnost s vremena na vreme zamene egzotičnim putovanjem, koje iznova osveži njihov odnos. Uprkos brojnim obavezama, koje kao zaposleni u "Grandu" imaju, Danijel i Tijana ponovo su uspeli da "pobegnu od realnosti" i otisnu se na još jedno putovanje - treći medeni mesec.

Rovinj i Santorini bile su destinacije na kojima su tokom proteklog leta uživali sin i snaja Suzane Jovanović, a sada je lepa Tijana objavila fotografiju sa novog putovanja, od koje zastaje dah.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tijana_m_mua

Na peščanoj plaži, Tijana je pozirala na ljuljašci, pod palmama, dok se ispred nje prostire beskrajno plavetnilo okeana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tijana_m_mua

Za manje od godinu dana sin i snaja Suzane Jovanović uživali su čak na tri popularne lokacije, a mnogi komentarišu da to mogu da priušte samo deca Suzane Jovanović i Saše Popovića. Međutim, iako se roditelji trude da im budu podrška za život iz snova, Danijel i Tijana su dvoje mladih i uspešnih ljudi, koji svojim radom i trudom teže da sebi obezbede sjajan život.

"CECO, VRATI SE NA MESTO" Haos Svetlane Ražnatović i Saše Popovića uživo u emisiji, pevačica besno napustila studio, on zaurlao!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading