NE MOŽE DA SE OSLOBODI TOGA Aleksandra Mladenović otkrila svoj najveći strah, ostaćete u šoku kada saznate čega se pevačica plaši!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Aleksandra Mladenović u poslednje vreme smanjila je svoju aktivnost na društvenim mrežama, a sada je otkrila zbog čega. 

- Malo sam se povukla što se tiče objavljivanja fotografija na društvenim mrežama jer nemam vremena, puno radim. Posvećena sam radu na jednom velikom projektu, a to je moj drugi album i jedva čekam da to ugleda svetlost dana jer sve mora da bude onako kako sam ja zamislila– kaže Mladenovićka, koja je potom objasnila kako se rešila viška kilograma.

- Odrekla sam se noćnog života mimo nastupa, izbegavam da izlazim i treniram redovno, ustajem rano i verovatno je to uticalo- iskrena je bila pevačica, koja je istakla da je se svoje strahove prevazišla.

Plašim se jedino Boga, imala sam ranije puno strahova, mislim i dalje je ostalo to da se bojim da letim, na tome radim jer moram da putujem, ali ostalo sam prebrodila– tvrdi ona.

"GOSPODIN JE IZ LIMUZINE IZAŠAO SA OBEZBEĐENJEM" Popularni pevač raskrinkao DeVita i otkrio sve o njegovom bahatom ponašanju

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading