ALO! EKSKLUZIVNO OTKRIVA Starleta Nina Prlja ide u manastir: Želim da budem božiji sluga
Foto: Printscreen/Instagram

Poslednjih godina Prlja živi i radi u Dubaiju, uživa u luksuzu, skupocenim automobilima, satovima, garderobi, restoranima, ali je nedavno odlučila da se odrekne svega. Kako Alo! saznaje, starleta koja je 2016. godine bila uhapšena zbog sumnje da se bavi trgovinom narkoticima donela je odluku da ode u manastir kako bi okajala grehe iz prošlosti. 

- Nakon što je izašla iz zatvora, Nina je napisala knjigu koja je rasprodata u rekordnom roku, potom je ušla u „Parove“,  a novac koji je tako zaradila uložila u preseljenje u Dubai. Zahvaljujući atraktivnom izgledu dobila je posao u  poznatom klubu, stekla finansijsku sigurnost i već u prvim mesecima obezbedila sebi život o kojem je maštala. Ipak, prošle godine je priznala prijateljima da se oseća prazno i da razmišlja da ode u manastir - ispričao je za Alo! izvor blizak Prlji koji je insistirao na anonimnosti. Kako nam je još rekao, ona će se tokom narednih meseci uputiti u dolinu Kablara. 

ALO! EKSKLUZIVNO OTKRIVA Starleta Nina Prlja ide u manastir: Želim da budem božiji sluga

Instagram

 

- Nina želi da se što pre vrati u Srbiju i započne proces čišćenja. Odlučila se za kablarsku dolinu, u kojoj postoji čak devet manastira. Odlukom da se odrekne svega materijalnog što je stvorila u Dubaiju šokirala je i porodicu i prijatelje, ali su je podržali. Mislim da se na kraju odlučila za Manastir Uspenje, posvećen Bogorodici, u kojem će za početak boraviti tri meseca - kaže izvor, i objašnjava:

- Svi mi koji poznajemo Ninu mislimo da ona nema svest o tome koliko je teško živeti monaškim životom. S druge strane, ona tvrdi da odluku nije donela naprečac, kaže da je spremna, a da joj post, rano ustajanje i rad u manastiru neće teško pasti, kao i da će joj mir prijati - kaže izvor za Alo!

ALO! EKSKLUZIVNO OTKRIVA Starleta Nina Prlja ide u manastir: Želim da budem božiji sluga

Foto: Shutterstock

 

Da bismo proverili informacije do kojih smo došli, kontaktirali smo Ninu, koja je potvrdila naša saznanja.

- Istina je da ću otići u manastir kako bih se na neki način odužila Gospodu za sve što mi je dao. U teškim situacijama sam se molila Gospodu, a vera me nije napustila ni kada mi je sve išlo kao po loju. Verujem u svetu silu i kada mi je dobro i kada mi je loše - kaže Nina, i dodaje:

- Postigla sam sve što sam želela i o čemu sam maštala, došla sam u situaciju da više nemam nijednu želju. Tada sam shvatila da moram na neki način da se zahvalim i odužim Gospodu. Odluka da odem u manastir na nekoliko meseci jeste moja potreba da na dobro uzvratim dobrim i koliko je u mojoj moći pomognem ostalim monahinjama. Čvrsto verujem da sam donela ispravnu odluku i da ću nakon toga dostići mir i spokoj - zaključuje Prlja za Alo!.   

U zatvoru zbog kokaina

Nina Prlja uhapšena je 2016. godine u velikoj akciji Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, sa grupom beogradskih mula zbog sumnje da je učestvovala u švercu kokaina u Dubaiju. Osim nje, tada je bilo uhapšeno još osmoro ljudi, a policija je kod Prlje našla jedan paketić kokaina. Nina je potom osuđena na zatvorsku kaznu, a po izlasku napisala je knjigu o svom iskustvu iza rešetaka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
sara

23.04.2023 09:59

Nakaza!!!!. Ne će ti pomoći manastir, suviše si grešna!!!!.