RASPRODAJE NAMEŠTAJ DA BI PLATILA RAČUNE Naša poznata glumica imala je svetsku karijeru, a danas živi u bedi i siromaštvu!
Foto: Alo/Printscreen

Glumica i pevačica Olivera Katarina svojevremeno je bila jedna je od najpopularnijih, ali i najlepših jugoslovenskih TV lica.

Uloga u filmu "Skupljači perja" joj je donela prvu nagradu na Filmskom festivalu u Kanu, ali i svetsku popularnost, s obzirom da su je strani mediji nazivali "novom Anom Manjani".

Olivera je u Parizu imala 72 uzastopna koncerta, a u svojoj autobiografiji je istakla i da je i Tito bio njen obožavatelj, kao i da je Jovanka Broz bila ljubomorna na nju.

- Dok sam živela tamo bila sam jako upadljiva zbog svoje lepote i držanja, a to je bilo veoma opasno. Ljudi su stalno nasrtali na mene. Ozbiljno mi se udvarao jedan riđokosi monarh čije ime ne mogu da otkrijem jer je i danas kralj jedne države, ali odbila sam ga jer sam bila zaljubljena u Milana Galeta Muškatirovića, svoju prvu veliku ljubav, čuvenog vaterpolo golmana - ispričala je Olivera, prenosi "Story.hr", a otkrila je da je Tita lično upoznala:

- Upoznala sam Tita kada sam snimala "Nišku banju". Odjednom sam čula da je Tito u studiju, a on je seo za kameru i gledao me. Otpustio je kamermana da me sam snima. Drugi put je bilo kad sam sa suprugom Miladinom Šakićem čekala Novu godinu. Prišao nam je Milan Vukos i rekao da Tito želi da mu pevam. Tu se nije moglo reći "ne" - ispričala je Olivera i dodala:

- Uvek je lepo reagovao kad ja pevam i svidela sam mu se kao pojava. Jednom kad sam se pojavila Jovanka ga je gurnula i rekla: "Evo ti je". To sam čula. Možda je bila ljubomorna - istakla je glumica.

Olivera se prvo udala za reditelja Vuka Vuča, ali su se posle dve godine razveli. Nekoliko godina uživala je u ljubavi sa Ratkom Draževićem, a drugi put je izgovorila sudbonosno "da" sa potpredsednikom Beograda, Miladinom Šakićem i sa njim dobila sina Maneta.

Velika zvezda bivše države više puta je, kako tvrdi, slala zahtev za nacionalnu penziju, ali je svaki put bila odbijena. Pre nekoliko godina, kazala je da je jedna od najusamljenijih žena u Srbiji.

- Samujem u četiri zida, zaboravljena od većine prijatelja i kolega. Sačuvala sam dostojanstvo i nisam depresivna. Neću nikoga da molim - rekla je jednom prilikom, prenosi "Kurir".

Mediju su svojevremeno pisali i da živi u siromaštvu, u iznajmljenom stanu, kao i da rasprodaje nameštaj kako bi platila račune.

UDALA SE TAMARA MILUTINOVIĆ! Prve fotografije sa tajnog venčanja podelila kuma Andreana Čekić, pevačica blista u raskošnoj venčanici!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Olivera

25.04.2023 22:25

ima uspešnog i imućnog sina koji je obožava. Za nju nema zime