STJUARDESA RAZBESNELA ČITAV REGION ODGOVOROM NA PITANJE O UDAJI Javnost je razapela i osudila, snimak napravio haos na društvenim mrežama! (VIDEO)
Foto: Alo/Printscreen

Maja Bućanin postala je vrlo popularna na društvenim mrežama gde sa svojim pratiocima deli kako zapravo izgleda posao jedne stjuardese, kojim se ona već bavi par godina, a sada svojim odgovorom na pitanje "čime će se baviti posle udaje" uspela da "navuče" veliki hejt i mnoštvo negativnih komentara.

Majina reakcija bila je glavni okidač da na sebe "baci" osudu i gnev javnosti, s obzirom da nije imala konkretan odgovor, te je i sama sebi postavljala isto pitanju, a u jednom trenutku je zamolila prijateljicu da navodno rešenje potraži i na internetu, što su mnogi okarakterisali kao sarkastičnim i malicioznim i poručivali joj da nema potrebe za "ismevanjem".

Snimak je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama, a komentari u vidu kritiku se samo pristizali.

"Jako te gotivim ali mislim da te malo previse dotaklo ovo pitanje ili nije tvoj dan,jer si i na slične gluposti do sada odgovarala kroz sarkazam i zezanciju", Ja mislim da je pitanje skroz na mestu, ne shvatam čemu ismevanje.Tvoj posao je malo težak danas za ženu,sutra za majku. Zar ne?", samo su neki od mnogobrojnih komentara.

@majabucanin

Ko me ne prati na instagramu mislim da je vrijeme 😂 Instagarm finest ♬ original sound - Maja Bučanin

Inače, ona je nedavno progovorila o tome kako izgleda jedan dan na brodu:

„Prosečan dan stjuardese zavisi od toga da li imamo goste na brodu ili ne. Ja kao ‘chief stewardesse’ sa mojim drugim stjuardesama sam zadužena da gosti budu usluženi blagovremeno i efikasno uz poštovanje ‘silver servis’ usluge. Takođe, smo zadužene da ceo enterijer bude besprekorno čist i uredan. Pored upravljanja mojim timom, zadužena sam i za organizaciju restorana, izleta za goste, i sve druge zahteve gostiju. Kupovina, vođenje evidencije o troškovima, satima, smenama stjuardesa. I da, mi smo tu prvenstveno radi sigurnosti naših gostiju, za to smo prvo i obučene“, rekla je Maja za domaće medije.

"50 NIJANSKI RADOJKE, BAHATA PEVALJKA PONOVO U AKCIJI" Procurilo skandalozno ponašanje Dare Bubamare, a onda na sve to pokazala prostačke manire i zgrozila sve! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
BELGRADE

26.04.2023 14:25

Oduvek mi je bio smesan naziv "Stjuardesa", a zapravo su konobarice samo u Avionu.