TUGA! Smrtni slučaj u domu poznate voditeljke, ona je totalno slomljena od bola, detalji koje je otkrila nikoga neće ostaviti ravnodušnim
Foto: Pixbay

Poznata voditeljka Kristina Radenković nikada se u potpunosti nije oporavila od velikog gubitka koji je doživela. Ona je, naime, ostala bez oca Bobana.

Tokom izveštavanja sa fudbalskog Svetskog prvenstva u Kataru, Kristina Radenković prisetila se pokojnog tate, te je tada iznela niz detalja o njemu.

- Odrasla sam na fudbalskim terenima i to mi se nikad nije činilo kao mesto za jednu devojčicu, ali tata je sestru i mene uporno vodio sa sobom. Ko je poznavao Bobana, znao je da živi za arhitekturu i fudbal. Čak i kada je kancer po treći put nemilosrdno napao njegov mozak, rekreativno je igrao i stoički branio gol. Znam da si negde srećan što sam deo ovog velikog projekta! - napisala je tada Kristina na Instagramu.

Otac Kristine Radenković izgubio je bitku sa opakom bolešću pre 15 godina.

- Malo je reći da me je pogodilo. Bila sam razorena i fizički i psihički. Prvo ljuta što me je napustio, onda tužna jer ga nema. To je umnogome uticalo i na moje druge odnose. Izborila sam se sa gubitkom tek posle četiri godine. Druge patnje nisu ni vredne pomena - ispričala je voditeljka jednom prilikom.

OVO NISTE OČEKIVALI Nikada nećete pogoditi čime Breskvica želi da se bavi, nema veze sa estradom, posao je skroz za muškarce!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading