ANASTASIJA I GUDELJ PRAVE SVADBU U ŠPANIJI! Otkrivamo sve detalje tajne ceremonije, ovo su zvanice
Foto: Alo/Printscreen

U porodični dom Ražnatovića poslednjih godina uselila se sreća i dečja graja, a po svemu sudeći, tako će se i nastaviti.

ANASTASIJA I GUDELJ PRAVE SVADBU U ŠPANIJI! Otkrivamo sve detalje tajne ceremonije, ovo su zvanice

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, nakon Veljka koji je majci podario dva unuka, Željka i Krstana,  saznanje da će Tasa za par meseci roditi unuku, najveću folk divu Svetlanu Cecu Ražnatović još više je usrećilo. Anastasija sa svojim izabranikom i budućim suprugom Nemanjom uživa i u trudnoći i u ljubavi daleko od očiju javnosti, a u našu zemlju će se vratiti tek pošto postane gospođa Gudelj, saznaje Alo! od izvora bliskog Ražnatovićima.

ANASTASIJA I GUDELJ PRAVE SVADBU U ŠPANIJI! Otkrivamo sve detalje tajne ceremonije, ovo su zvanice

Printscreen

 

- Tasa je u petom mesecu trudnoće i nosi devojčicu. Drugo stanje podnosi odlično, dobro se oseća i nema mučnine - ispričao je izvor za Alo!.

- Još uvek ne može da napusti zemlju i dođe u Srbiju jer je prekoračila dozvoljeno vreme boravka kao turista, zbog čega bi joj trajno bio zabranjen ulazak u ovu zemlju. Jedini način da dobije legalne papire je udaja za Nemanju Gudelja koji je njihov državljanin, a to su svakako i planirali budući da čekaju bebu - ispričao je dobro obavešteni izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

Kako nam je još rekao, kako zbog stomaka koji uveliko raste i nemogućnosti da obuče venčanicu iz snova, ali i kako se u ne bi zamarala u ovoj fazi, budući roditelji su se dogovorili da crkveno venčanje i veliko slavlje ostave za narednu godinu.

- Sada će obaviti samo građansko venčanje i to u prisustvu porodice i kumova. Biće lepo i intimno i samo njihovo. Nakon toga Tasa će moći da putuje i da dođe u Srbiju kako bi videla bratanca Krstana koji se nedavno rodio - završio je izvor.

Podsećanja radi, Ceca je pre par dana izjavila kako su je unuci jako usrećili, ali da priželjkuje i unuku.

ANASTASIJA I GUDELJ PRAVE SVADBU U ŠPANIJI! Otkrivamo sve detalje tajne ceremonije, ovo su zvanice

Alo

 

- Nadam se da će mi kuća biti puna unučadi i jedva čekam da se taj broj povećava. Volela bih da dobijemo i devojčicu, ali mislim da bih tek tada bankrotirala. Za devojčice imate sve i svašta da kupite, za dečake onako. Možete neko odelce ili kežual, fensi kompletić, ali za devojčice nema čega nema. Bankrotiraću, kad vam kažem - rekla je Ceca i tom prilikom demantovala navode da se Anastasija već udala tajno.

- Da li vi mislite da bi se moja ćerka tajno udala? Ja se ne mešam svojoj deci ni u izbor ni u način života, ja sam tu samo da ih podržim - istakla je ona nedavno.

 

Porođaj u Španiji

Anastasija Ražnatović već održava i vodi trudnoću na privatnoj klinici u Sevilji, a tamo će se i poroditi kako bi devojčica po rođenju dobila papire ove zemlje i postala državljanka Španije. Sa njom i uz nju će tada biti i majka Svetlana, ali i tetka Lidija, koje će joj pomoći u prvim nedeljama, nakon čega će se svi skupa vratiti u našu zemlju, rekao je izvor za Alo!.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading