PETAR STRUGAR UPOZORIO I ŽESTOKO ZAPRETIO ANDRIJI KUZMANČEVIĆ Razvezao jezik i izneo do sada nepoznate detalje, nastaće haos
Foto: Alo/Printscreen

Petar Strugar jedan je od popularnijih glumaca današnje generacije.

Rođen je na Cetinju, a pre glume, u detinjstvu se bavio odbojkom, koju i dan danas voli da gleda.

- U Budvi sam dugo trenirao odbojku. Brat rođeni mi je reprezentativac i profesionalni odbojkaš. Otac je bio trener, ali sam ja ostao mali. Igrao sam dizača, ali jednostavno između dva tehničara koja su sličnog kvaliteta, uvek birate višeg, zbog kvaliteta i bloka, jer se odbojka zapravo igra visine – kaže Strugar u emisiji „Kec na jedanaest“.

PETAR STRUGAR UPOZORIO I ŽESTOKO ZAPRETIO ANDRIJI KUZMANČEVIĆ Razvezao jezik i izneo do sada nepoznate detalje, nastaće haos

Foto: ATA Images

 

Petar otkriva da je navijač Partizana, ali da iako se bavio sportom, sve manje prati sportska dešavanja, zbog srčanosti i reakcija koje ima dok gleda neku utakmicu.

 

- Sve manje gledam sport, jer se toliko unesem da izgubim glas. Partizan nisam gledao, jer sam bio na putu, ali ću starijeg sina morati da vodim kada budu igrali u Beogradu – kaže glumac, a na konstataciju voditelja Boška Jakovljevića, da je cena karata od 6 – 60 hiljada dinara, Petar otkriva da mu je kolega obećao da će ga voditi, a onda mu kroz šalu i javno „zapretio“.

- Andrija Kuzmanović mi je obećao da idem sa njim, tako da ako me ispali, biće svašta – kaže kroz osmeh.

Popularni glumac veliki je ljubitelj životinja, pa je tako pre tri godine sa jednim drugarom otvorio konjički klub nadomak Beograda.

- Volim da živim sa životinjama i to je jedan najčistiji vid ljubavi. Za decu i odrasle, veoma je bitna ta neverbalna komunikacija i empatija koju razvijaju životinje. Boravljenje sa konjima i delfinima poseban je vid hipoterapije, koji je blagorodna za decu sa autizmom. Takođe, deca sa paraplegijom, imaju dosta blagodeti od provođenja vremena sa konjima i na konju, jer oni u hodu imaju impuls kao čovek i onda im on stimuliše te receptore za koordinaciju – dodao je Strugar , a potom se pohvalio se da će konjički klub preseliti na novu lokaciju, gde će konje spremati za sport i rekreaciju.

ISPLIVALA ŠOK FOTKA NATAŠE BEKVALAC BEZ DONJEG VEŠA Intimni delovi se bez cenzure vide, ovo od nje niko nije očekivao, skandal (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading