OVO NIKO NIJE ZNAO Evo čime se Emina Jahović bavila pre pevanja, slavu duguje ovoj koleginici
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Elma Sinanović završila je novinarstvo i u Novom Pazaru je imala svoju televiziju, a najveća želja joj je bila da bude profesorka Engleskog jezika. Ipak, njen životni put otišao je u suprotnom pravcu, kada je upoznala svog pokojnog supruga Smaila Sinanovića, koji je kako i sama ističe zaslužan za sve što je postigla u životu.

- Suprug je bio moja najveće podrška i vetar u leđa, da nije bilo njega, iskreno ne znam ni da li bi se bavila muzikom. On je nekako uvek bio taj koji me je gurao da snimam. U početku, što se tiče tih tekstova i saradnika, nisam mogla da postignem to što sam želela. Tek posle trećeg CD-a mi se nekako izbistrilo sve i onda sam počela da slušam muziku - rekla je Elma,a potom se osvrnula na vreme kada je sa suprugom u Novom Pazaru, držala televiziju na kojoj je Emina Jahović, radila kao voditeljka vremenske prognoze.

- Emina je bila najlepša voditeljka vremenske prognoze ikada, na bilo kojoj televiziji. Bila je kao bombonica. Kratko joj je to bilo interesantno. Želela je uvek da peva i ja sam joj pomogla da dođe do Dina Merlina. Bilo je tih razgovora, gde su joj našli neke crnogorske kompozitore, ali ja sam odmah rekla da to ne rade i da je odvedu kod njega. Ljudi su me poslušali i u startu je napravila to što treba - dodala je Elma.

Elma, pored toga što važi za sjajnu pevačicu, omiljena je među svojim kolegama, ali kako ističe, nema puno vremena da sa njima ispija kafe.

- Ja sam u Novom Pazaru i zaista nemam vremena za to kafenisanje. Imam prijatelja u Beogradu, ali nisam previše bliska sa njima. Moji pravi prijatelji su dole gde živim - zaključila je Elma Sinanović u emisiji „Vikend iz Prvog reda“ na televiziji K1.

SVI SE PITAJU SE DESILO Soraja Vučelić promenila je lični opis, a sada je misterija njenih dlakavih obrva konačno rešena

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading