KAPA DOLE Ana, Aca i Miroslav se odrekli 110.000 evra, a ovo je razlog tome
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Masakr nezapamćenih razmera koji je pre nekoliko dana zadesio Srbiju uticao je na sve sfere društva, pa tako nije zaobišao ni estradu.

Kako Alo! ekskluzivno saznaje, Ana Nikolić, Aca Lukas i Miroslav Ilić rešili su da otkažu svoje unapred zakazane nastupe u inostranstvu kako bi odali počast žrtvama masakra u školi. Na taj način su se odrekli honorara koji ukupno iznosi 110. 000 evra, otkrio je izvor za Alo!. 

- Svi smo svesni da je situacija zaista alarmantna, a ishod, nažalost, katastrofalan. Anu, Acu i Miroslava je ova tragedija duboko potresla budući da su i sami roditelji, a Lukas i Ilić imaju i unuke. Zbog celokupne situacije, rešili su da se odreknu svih svojih nastupa tokom predstojećeg vikenda kako bi odali počast svoj stradaloj deci, kao i čuvaru škole, i njihovim porodicama - otkrio je sagovornik, pa istakao da suma koje su se odrekli nije mala.

- Oni su veliki umetnici, na estradi su već decenijama i publika ih izuzetno ceni, te je tako za njihove nastupe potrebno izdvojiti veliku sumu novca. Oni su za predstojeći vikend imali zakazane tezge u inostranstvu, a odlukom da ih sve do jednog otkažu sebe su svesno uskratili za 110.000 evra. Nije malo novca u pitanju, a bitnije im je da odaju počast stradaloj deci nego da napune novčanik - istakao je izvor, pa dodao:

- Novca će uvek biti. Sve troje su zaista traženi izvođači i imaju unapred zakazane nastupe širom regiona. Ovo je najmanje što su mogli da urade.

Povodom ove situacije oglasio se i Saša Mirković, vlasnik Hajp produkcije i menadžer ovih pevača.

- Hajp produkcija je otkazala nastupe svim izvođačima za predstojeći vikend! To je najmanje što možemo da učinimo u ovom tužnom trenutku za sve porodice nastradalih u ovom monstruoznom zločinu - rekao je on.

Nikolićeva: Pola Srbije je zavijeno u crno

Pevačica Ana Nikolić izjavila je saučešće porodicama nastradalih i istakla da se u narednom periodu neće oglašavati.

„Izjavljujem najiskrenije saučešće porodicama. Danas je pola Srbije zavijeno u crno. Iz poštovanja i saosećanja ostaviću tišinu. Ona najjače odzvanja. Imam i reći ću mnogo toga, ali onda kada za to dođe vreme“, napisala je kratko na svom Instagram profilu. 

MAJKA POKOJNE KIKE U TEŠKOM STANJU Zdravlje joj se pogoršalo nakon ćerkine smrti, a sada otkrila da ide na četvrtu operaciju!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Kalabaster

06.05.2023 11:48

Posle ce da kukaju kako nemaju ni za hleba