NEKADA JE PRAVILA SKANDALE I BILA U RIJALITIJU, A SADA SE POVUKLA POTPUNO Današnji život Soraje Vučelić obavijen velom misterije! (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Starleta Soraja Vučelić povukla se iz javnog sveta otkako se porodila u februaru ove godine i na svet donela sina Kana.

Trudnoću, koja je bila neplanirana, je dugo krila, ali kada je počeo da joj se vidi stomak, lepe vesti više nije mogla da sakrije, pa je javnost počelo da zanima baš sve o njenom privatnom životu i nasledniku.

- Nisam planirala trudnoću. Volim decu u suštini. Ne postoji ništa lepše od bebe. Htela bih da Kan ima brata, mislim da sam više za mušku decu. Makar još dvojicu, da ih je troje. To je moja želja. Da sam znala da je trudnoća tako laka, ne bih čekala toliko. Za moje dete ću uraditi sve, olakšaću mu sve. Pre svega želim da mu pružim ljubav, ali potrudiću se da mu ne fali ništa. Uvek sam govorila da neću biti strog roditelj, ali već sam ljubomorna kad ga neko drzi ili hrani. Već imam ime i za Kanovog brata. Imam i žensko ime u planu, ako bude devojčica - rekla je nedavno Soraja i opisala svog jedinca.

- Sad sam potpuna. Upotpunila sam svoju sreću. Ne mogu da se pravim nezadovoljna na koga liči Kan. Možda je već tu i drugo. Dobro sam sakrila da sam bila u drugom stanju. Ustajem na svaka dva sata, sve je podređeno bebi, većinom odem da spavam u 10 kad i on. Budim se da ga nahranim. To su slatke muke. Kan je divno dete, niti plače, niti je zahtevan - ispričala je starleta u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Sa Instagrama se tokom blagoslovenog stanja potpuno povuka, a otkako je postala majka ponekad podeli fotografiju ili snimak sa malenim Kanom.

Tako smo imali priliku da vidimo kako uživa i gleda crtaće sa svojim sinom, a u jednom trenutku je snimila i dnevni boravak. Gotovo svuda oko nje se nalaze igračke i stvari za bebu, ali tu je i veliki televizor. Na zidu ima veliki broj fotografija i nekoliko knjiga na polici.

TRAGIČAN ŽIVOT NAŠE PEVAČICE TERA JEZU U KOSTI Sa samo 14 godina je rodila prva dete, pretužno šta je nakon toga morala da radi

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading