SUZANA MANČIĆ RASKRINKALA PEVAČICU! Evo ko je prvi uradio silikone na estradi, decenijama je to krila, a sada je voditeljka sve otkrila
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Prva pevačica na estradi koja je imala silikonske grudi bila je Zorica Brunclik, koja o ovoj intervenciji nije govorila nikada, ali ju je, slučajno ili namerno, razotkrila voditeljka Suzana Mančić.

- Od naših pevačica, Zorica je prva imala silikone. Bile smo zajedno na turneji i ja sam je, oduševljena njenim poprsjem, ispitivala gde je radila intervenciju, da li je bolelo, koliko košta - ispričala je Suzana svojevremeno, pa dodala:

- Sve mi je objasnila i preporučila mi svog hirurga u Minhenu čije ime, verovali ili ne, i danas pamtim. On mi je uradio takve grudi da su odlične i posle trideset godina. Hvala i Zorici i njemu.

Pre nekoliko godina se, inače, u medijima pominjalo da je Zorica Brunclik izvadila silikone iz grudi i usana, okrenula se zdravom načinu ishrani i upotrebi prirodne kozmetike, u čemu ju je najviše podržao njen voljeni suprug Miroljub Aranđelović Kemiš.

MAJKA GA JE RODILA NA PODU, OTAC NIJE NI ZNAO! Velika ispovest našeg pevača, odrastao je u trošnoj kući od trske i blata

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading