"U PETOM RAZREDU NIJE BILO DEVOJČICE KOJU NISAM ŠTIPNUO" Milan Kalinić govorio o nasilju, pa zbog ove izjave naišao na osudu javnosti! (VIDEO)
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Milan Kalinić na meti je korisnika društvene mreže Tviter nakon, kako oni komentarišu, krajnje neprimerene izjave u emisiji gde se vodila debata o nasilju u osnovnim školama.

Naime, on je gostovao u emisiji "Kec na jedanaest" i tom prilikom se uključio u debatu o nasilju.

Kada je pokrenuta tema neprimerenog dodirivanja u osnovnim školama, Kalinić je zauzeo stav koji je naišao na brojne osude.

- Deca odrastaju u nenormalnim uslovima… Ja se sećam svog petog razreda… Nije bilo devojčice koju nisam štipnuo, zakačio… To su svi radili. A sada dečak od 11 godina, koji ulazi u pubertet, kome rade hormoni, bio bi optužen za seksualno maltretiranje - rekao je Kalinić.

Ta izjava nije pozitivno dočekana na društvenim mrežama, te su ubrzo usledili brojni komentari koji su podsetili na Kalinićeve nasilne "epizode" u prošlosti.

 

 

- Evo Milan Kalinić na televiziji K1 govori o nasilju, apostrofira kako sve potiče iz porodice, kako nam je društvo u problemu… - glasi jedan tvit koji prate fotografije poznatog voditelja kako učestvuje u tuči pre košarkaške utakmice između Crvene zvezde i Partizana. Taj "incident" dogodio se 2019. godine, a Kalinić je prvo proglašen krivim i osuđen na uslovno kaznu od deset meseci zatvora, da bi kazna potom bila poništena, a on oslobođen bilo kakve krivice.

 

 

I ONA SE PODVRGLA ESTETSKIM KOREKCIJAMA Kristina Radenković više ne izgleda isto, voditeljka otkrila šta je radila na sebi! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading