PAO PRVI JAVNI POLJUBAC Jovana Ljubisavljević iznenadila Bogdana za rođendan, evo kako se proveo novopečeni par (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Jovana Ljubisavljević je za Vaskrs eskluzivno za Republiku priznala da je u vezi sa biznismenom Bogdanom Srejovićem i njih dvoje od tada više ne kriju svoju ljubav. 

- Da, tačno je. Zajedno smo i lepo nam je. Ali smo se mi dogovorili da tu našu privatnost ostavimo za naša četiri zida. Istina je, ali sve ostalo ostaje samo za nas - rekla je Jovana tada za "Republiku". 

Koliko njihova ljubav cveta, govori i činjenica da je Bogdan upoznao Jovanu sa svojom ćerkom Iskrom, koju je dobio u braku sa bivšom manekenkom Zoranom Tasovac. Iako i dalje čuvaju svoju privatnost za sebe, sinoć je došlo do prvog javnog poljupca između njih dvoje. Njih dvoje su sa prijateljima izašli u prestižni restoran, a tačno u ponoć Srejović je napunio 40 godina.

Ispred Jovane i Bogdana su se pojavila dva kolača sa prskalicama, a na jednom od njih je bilo ispisano "BJ".

Sreću nisu mogli da sakriju i misica je Bogdanu čestitala rođendan poljupcem, koji su usnimili njihovi prijatelji. Jovana je ovaj trenutak podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

"TO JE LJUBAV" David Dragojević progovorio o vezi Aleksandre i Filipa, evo šta Dejanov brat posle svega želi bivšoj snajki!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading