ISTOPILA SE OD SREĆE Za trudnu Tamaru Milutinović stiglo je iznenađenje usred emisije, evo o čemu se radi! (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Nikola Todorović

Nakon romantične veridbe, kada je fudbaler Darko Jevtić zaprosio Tamaru Milutinović, odlučili su da okupe najbliže prijatelje i kolege pred kojima su izgovorili sudbonosno „da“.

Da taj dan bude dodatno bajkovit novopečeni bračni par otkrio je da je pevačica u drugom stanju i da čekaju dolazak devojčice.

-Mi smo sve planirali, planirali smo bebu, dobro za veridbu nisam znala kada će doći. Krila sam, zapravo izbegavala sam da pokažem svoj privatni život jer ako to uradim šta će onda da ostane za mene. Na kraju mi je bilo teško da ljudi ne vide šta mi se trenutno dešava u životu- sa osmehom je ispričala Tamara nakon čega je usledilo iznenađenje kojem se nije nadala.

Naime, voditeljski tandem Vesna Milanović i Siniša Medić iznenadili su pevačicu poklonom za bebu zbog čega nije skidala osmeh sa lica.

-Imamo jedan mali, simbolični poklončić, da pamtiš uvek ovu emisiju (smeh) To je za novorođenče, jedna cucla za porodilište, jedna da ima kada dođe kući- rekli su voditelji.

Tamara je priznala da je potajno priželjkivala devojčicu i da se nada da će njih dve jednoga dana imati odnos kao drugarice.

-Često na Instagramu gledam odnos Kaje i njene ćerke i to mi je prelepo, one su kao drugarice. I ja želim sutra da imam takav odnos sa ćerkicom- raznežila se Milutinovićeva u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ gde je gostovala i njena koleginica Kaja Ostojić koja joj je udelila niz saveta o majčinstvu.

-Najteži period je taj tinejdž, a sve i pre i posle toga je uživancija. Ali od 13. do 19. godine je malo turbulentjno, osećaš se kao neprijatelj, malo kao bankomat (smeh)- našalila se pevačica.

Podsetimo, Tamara Milutinović trenutno uživa u šestom mesecu trudnoće i sa velikim nestrpljenjem iščekuje dolazak naslednice.

LUK BLEK PROSLAVIO ROĐENDAN NA NEOBIČAN NAČIN Pevač se šokirao kad je video iznenađenje iz Liverpula, a jedna stvar svima je zapala za oko! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading