TEODORA PONOVO NA METI UDARA BRUTALNIH KOMENTARA Pevačicu razapinju na društvenim mrežama zbog obnaženih i provokativnih fotografija, a evo koja slika je digla prašinu (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Teodora Džehverović neretko se nađe na meti osuda javnosti zbog svoje slobodnije prirode i raskalašnog ponašanja. Ona u poslednje vreme sve češće objavljuje provokativne fotografije, koje su iz objave u objavu sve šokantnije.

Teodora očigledno voli da se pohvali čime raspolaže, a slike u bikiniju preplavile su njen Instagram. Nedavno je pozirala u kupaćem kostimu, čime je izazvala lavinu komentara. Mišljenje sa podeljena, a mnogi smatraju da su fotografije na ivici ukusa.

Očigledno da je Džehva ovim fotografijama želela da privuče pažnju, budući da je obnažena gurala prst u unutrašnjost sočne voćke, a potom ga lizala ispred objektiva fotoaparata.

"Ja ne znam šta se sa ovom devojkom dogodilo", "Jesi pevačica ili po**o glumica? Fuj", "Kako je postala vulgarna, svaki drugi stori aludira na s**s, više se prezentuje kao starleta nego pevačica, ovo se npr. očekuje od Stanije", "Zvezda filmova za odrasle"-  samo su neki od komentara koji su se nizali ispod galerije fotografija koja je skupila na hiljade lajkova.

NAKON JANJUŠA, ŽANA OSOLILA PO ZVEZDANU I ANĐELI! Zbog njihovog odnosa glavna su tema zadrugara, Omnia poručila: "Nijedan roditelj ga ne bi poželeo svom detetu"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading