ŠOK IZDANJE BIVŠE VERENICE DARKA LAZIĆA! Pokazala izvajano telo, ali i kako je došla do njega, nikad bolje nije izgledala!
Foto: Printscreen/instagram

Darko Lazić nedavno se tajno oženio sa Katarinom Lazić, sa kojom je bio u vezi pre 14 godina. Odnos se završio neslavno jer pevač nije bio spreman za ozbiljne priče i ljubavi.

U razmaku od tih 14 godina, pevač je imao jedan zvaničan brak iz koga je dobio ćerkicu sa pevačicom Anom Sević, ali i veridbu sa Marinom Gagić koja mu je rodila sina.

Ljubav Marine i Darka bila je ogromna, a svi su očekivali da će se krunisati brakom kada se Lazić oporavi od saobraćajne nezgode u kojoj je umalo stradao. Ipak, stvarnost je bila nešto drugačija, te su se razišli ali na jako korektan način.

Nikada nisu govorili ružno jedno o drugom, a nedavno, Marina je učestvovala u kreiranju privatnog biznisa Darkove sadašnje žene, a fotografije su šokirale javnost. Nakon seta, spekilacijama je došao kraj i svima je bilo jasno da su svi u odličnim odnosima što je pevač i nekoliko puta naveo.

Marina nakon porođaja izgleda nikada bolje, a na svom storiju je objavila snimak iz teretane u kojoj vredno radi na svojoj figuri.

Gagićeva je pokazala figuru za pozavideti ali i način na koji je došla do nje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading