Tijana
Foto: Alo/Printscreen

Tijana Milentijević danas uživa veliku popularnost koja je dostigla vrhunac sa hitom „Žena od sultana“ koji je nekadašnju učesnicu „Zvezda Granda“, pre nekoliko godina vinulo u sam vrh naše estrade.

Iako je publika upoznala u najgledanijem muzičkom takmičenju u kome se pojavila sa samo 14 godina kada je stigla do finala, njeni prvi muzički koraci dogodili su se kada je bila još mlađa u rodom Kragujevcu odakla nosi najlepše uspomene.

Naime, Tijana je objavila video njenog prvog javnog nastupa koji je imala samo samo 11 godina kada je, kako priznaje imala ogromnu tremu, ali i želju za ostvarenjem svjih muzičkih snova.

– Ovaj snimak mi budi mnogo emocija. Ovo je moj prvi javni nastup u životu, sa 11 godina. Ni tekst ne znam, ali imam volju i želju i ogromnu tremu. Da se zna da i dan danas ovako stežem usne, kao na kraju snimka, kada me je sramota i ne znam šta ću od sebe. Mala Tića– napisala je Milentijevićeva u opisu videa na kome izvodi veliki svetski hit „Proud Mary“.

Tijana je u medijima i ranije isticala da se rado seća takmičenja, priznala je da je zahvalna Grand produkciji na prilici koju je tada dobila da pokaže svoj talenat. Kako je tada bila dete, mnogi upoređuju njene snimke iz takmičenja sa današnjim izgledom, i dok neki tvrde da je preterala sa operacijama, ona se ne obazira na takve komentare i javno govori o promenama koje je uradila.

–Prosto ja želim da radim ono što se meni sviđa, i ako sam ja sebi lepa ja tako i zračim i onda se sviđam svim ljudima oko mene– rekla je Tijana nedavno za Grand koja tvrdi da uprkos stalnom radu na fizičkom izgledu, sebi često nađe i manu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading