Kojo
Foto: Printscreen/Foto: Facebook

Vladimir Kojo, brat od strica glumca Nikole Koja, biće sahranjen danas na Novom groblju u Beogradu, a na večni počinak ispratiće ga članovi porodice i mnogobrojni prijatelji.

Među prvima su se na groblju okupili članovi porodice, a poznati glumac je došao s vencem od crvenih gerbera u obliku suze. Slomljen od bola ušao je u kapelu i poljubio krst pored posmrtnih ostataka, prenela je Republika.

Gerber simbolizuje jednostavnost, nevinost i čistoću tela i duha. Ali isto tako skromnost, strpljenje, vernost ili čistu i večnu ljubav.

Dva bliska prijatelja na sahrani su progovorili o tragičnom događaju sa hipodroma gde je nastradao brat glumca Nikole Koje.

- Ja nisam obraćao pažnju. Nisu mogli da ga obuzdaju. I Koja je bio možda četiri ili pet koraka od žbuna gde se sve dešavalo. Konj staje, i u jednom trenutku krene da ga udari kada mu je Koja prišao - rekao je jedan prijatelj, dok se drugi nadovezao:

- Ne mogu da verujem šta se desilo. Nije mi jasno da konj nije sto na stazu. Konj ga nije video i tako ga je on i udario - rekao je blizak prijatelj na sahrani, prenosi Blic.

Opelo je završeno nešto nakon 14 sati, nakon čega se povorka uputila ka grobnom mestu. Majka stradalog je neutešna, kao i njegov sin.

Podsetimo, tragedija na hipodromu se, prema nezvaničnim informacijama, dogodila u četvrtak, kada je Vladimira, brata glumca, udario konj.

Prema saznanjima Kurira, konj je zbacio jahača, a Kojo je potom pritrčao da zaustavi životinju.

U tom trenutku konj ga je udario i naneo mu teške povrede.

Ekipe Hitne pomoći su stigle na mesto nesreće, Kojo je navodno i dalje davao znake života, ali je preminuo u bolnici.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading