Olivera Kovačević sa Jovanom Memedovićem
Foto: Privatna arhiva/Printscreen

Vest da je Jovan Memedović napustio voditeljsku poziciju na RTS-u i dao otkaz nakon više od tri decenije rada u pomenutoj kući zatekla je javnost, a onda je dospela informacija i da se verbalno sukobio sa predsednikom UO RTS Branislavom Klanščekom i da je tom prilikom navodno udario pesnicom o zid, što je posle izvesnog vremena i demantovano.


Olivera Kovačević, koju će na mestu urednice Zabavnog programa RTS-a uskoro zameniti Sandra Perović, oglasila se sada na društvenim mrežama fotografijom sa Jovanom Memedovićem.
Olivera Kovačević sa Jovanom Memedovićem

Printscreen

 

- Jovan Memedović, najbolji od nas - napisala je Olivera u opisu fotke, na kojoj poziraju zajedno u kancelariji sa osmehom na licu.

Branislav Klanšček je, podsetimo, javno progovorio o sukobu, koji se, kako kaže, dogodio između njega i voditelja.

- Tačno je da smo se sporečkali na hodniku i on je bio vrlo agresivan u tom razgovoru. Bilo je povišenih tonova ali nije nasrnuo na mene, toliko se iskontrolisao. Udario je pesnicom o zid kao neki njegov protest... - rekao je Branislav Klanšček za naš portal i dodao kako je došlo do verbalnog sukoba:

- Sreo me je na hodniku i pitao me je "je l' ti i dalje nije jasno šta Memedović radi za platu na RTS-u?!" Bio je to verbalan sukob i nema veze sa otkazom, to se dogodilo pre sedam dana. Posle toga je došao kod mene i vrlo pristojno smo razgovarali. Rekao sam mu da ne može da se prima plata na RTS, a da radiš i u izvršnoj produkciji koju plača RTS.

Inače, Branislav Klanšček naveo je da je informaciju o Memedovićevom otkazu čuo na poslednjoj sednici Programskog saveta.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading