OGOLILA SE Marina Visković progovorila o najvećim strahovima: GADE MI SE MANIPULATORI!
Foto: Printscreen/instagram

 

Marina Visković često obrađuje važne životne teme, a ovog puta je odlučila da progovori o strahovima, emotivnim ucenama i međuljudskim odnosima.

- Strah je naš najveći manipulator. Zbog straha da ne budu povređeni, ljudi su spremni da potiskuju emocije, da prave pogrešne izbore, da namerno emotivno povrede drugu osobu, da izgovaraju preteške reči - započela je pevačica, pa se osvrnula na neke od primera iz svog okruženja.

 

- Neki su lomili šoferke, a neki sekli torbe i štikle. Ima raznih primera, ali to su bezazlene stvari. O fizičkom nasilju nećemo pričati, jer nam je svima jasno koliko to, nažalost, daleko može da ide - rekla je ona, a potom otkrila svoju najslabiju tačku.

- Oduvek su mi se gadile i žene i muškarci koji manipulišu tuđim emocijama zarad nekog višeg cilja. To rade zato što su iskompleksirani ili zato što su ušuškani u zonu komfora gde se neke stvari podrazumevaju i gde partnere gledaju kao predmete. Mrzim takve odnose i nikada ne bih mogla da živim bez strasti. Meni ne treba staratelj, nego prijatelj, iznad svega poštovanje i ljubav, na kojoj se radi - zaključila je Viskovićeva na svom Instagram profilu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading