NJEGOV NAJVEĆI HIT I DALJE PEVATE! Pevač nestao sa scene u jeku popularnosti, pa postao doktor!
Foto: Youtube/Printscreen

Zoran Vanev, pevač koji je poreklom iz Severne Makedonije, proslavio se na domaćoj muzičkoj sceni hitovima "Južna pruga" i "Lila", koji su i danas popularni kao u doba kad ih je izbacio. Iako je harao estradom, pevač se u jednom trenutku potpuno povukao i promenio profesiju.

On se preselio u Švajcarsku, gde je osnovao porodicu i okrenuo se drugim stvarima. Naime, danas se bavi zdravstvenim osiguranjem, ali i dalje ne zaboravlja muziku. Kako kaže, sada nastupa samo gde on želi i nije više toliko aktivan.

Kako je otkrio jednom prilikom, diplomirao je na Fakultetu za prirodnu medicinu i postao priznati doktor prirodne medicine u Švajcarkoj.

- Imam i dodatnu profesiju, ali muzika meni ostaje kao gen koji je urođen i uvek ću se truditi da budem aktivan pa makar i ovako malo. Za dodatnu profesiju, koja mi je zadnjih četri godine sada glavna profesija, a to je da sam diplomirao na Fakultetu za Prirodnu medicinu i postao priznati doktor prirodne medicine u Švajcarkoj - rekao je Zoran ranije.

- Moje studije su trajale celih pet godina od ponedeljka do nedelje (bez pauze), zato što sam studirao od ponedeljka do petka na prirodnom odseku, a svake subote i nedelje sam izučavao konvencionalnu medicinu - rekao je on jednom prilikom za domaće medije.

- Zato sam i nestao sa estrade, ali se ne kajem uopšte, zato što se sada bavim jako korektnim poslom. Imam svoju praksu u Cirihu već četri godine i kao doktor prirodne medicine sam priznat kod zdravstvenih osiguranja - otkrio je pevač.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading