Gazda Paja
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Pevač Pavle Bošković, poznatiji kao Gazda Paja zabrinuo je sve pratioce na društvenoj mreži Instagram zbog video snimka koji je objavio na storiju. Naime, kola koja je Gazda Paja objavio su uništena, a čak je morala i policija da reaguje, što se može videti.

Iako se za sada ne zna o čemu je reč, da li je u pitanju saobraćajna nezgoda ili samo snimanje neke scene, ali u jednom trenutku je šlep služba morala da sa sajlom podigne kola. 

Nedavno je Pavle prvi put progovorio o porodici, koju strogo čuva dalje od očiju javnosti:

- Imam svoje metode u vaspitanju ali mislim da sam dobar otac, na dobrom sam putu da postanem ako već nisam, ali radim sve što treba. Postoje ograničenja i moraju da postoje granice. Kada postaneš roditelj shvatiš da si ti taj koji mora da se menja za neke stvari, poenta je na kraju krajeva da usmeriš to dete na pravi mogući način da korača kroz život - ističe on i dodaje da postoji želja da sin krene njegovim stopama:

- Što da ne krene mojim stopama? Svaki roditelj treba da ima odgovornost da pusti dete da nađe svoj put, da vidi čime će se dete baviti i da mu pomogne u tome, da ga usmeri na te neke prave stvari. Dao bih mu savet da radi to što ga ispunjava i što ga čini srećnim jer u tom slučaju neće nikada raditi. Kao što ja radim ono što me čini srećnim. Zvuči kao kliše, ali stvarno je tako. Nekada je teško, ali znaš da si za to stvoren i što to ne bi iskoristio i oblikovao.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading