Isidora Bjelica
Foto: Alo/Printscreen

Na trogodišnjem pomenu Isidori Bjelici koji je održan 5. avgusta na Novom groblju pojavila se samo njena porodica. Isidorini roditelji Dimitrije i Nevenka, muž Nebojša Pajkić i deca Vila i Lav.

Isidora Bjelica

Foto: Printscreen/instagram

 

Iako je bila hvaljena i voljena od strane mnogih javnih ličnosti, izgleda da su je svi zaboravili jer se na pomenu niko od njenih prijatelja nije pojavio.

– Porodica se mnogo razočarala u te Isidorine velike prijatelje. Svi su im posle njene smrti nudili pomoć i gurali se, ali su onda brzo nestali. Niko od njih nije se pojavio na pomenu, niko nije došao ni cvet da donese i sveću da zapali. Srećom, Lav se brzo osamostalio i zaposlio i sada on brine o sestri i ocu. On je sve Isidorine brige oko kuće i porodice preuzeo na sebe i svaka mu čast. Imao je samo 24 godine kada je ostao bez majke, ali je srećom uspeo da se izdigne i da gura napred i to bez ičije pomoći. Najteže mu je zbog oca, jer Nebojša nikada nije preboleo Isidorinu smrt, njemu je najteže, stalno je u depresijii i zatvoren u svoja četiri zida. Nije Lavu lako, ali dečko se bori, shvatio je da od tih majčinih prijatelja nema više nikoga- kaže izvor blizak porodici Pajkić za Paparazzo.

Od svih javnih ličnosti samo je Zorana Pavić ostala blizak prijatelj porodice Pajkić i sa njima se često čuje i viđa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nena

13.08.2023 01:02

E na zalost, tako to biva uvek. Nije Isidora jedini slucaj. Poznata je pa deluje neobicno, tuzno, ali to je uglavnom kod svih. Svi se razbeze