vladimir volkov
Foto: Alo/Alo

Fudbaler Vladimir Volkov više je poznat po svojim ljubavnim aferama nego po sportskim uspesima, a njegova veza s pevačicom Sandrom Afrikom godinama je bila glavna tema medija!

Iako su često raskidali i mirili se, čini se da je par konačno stavio tačku na svoj odnos, u šta se uverio i paparaco Alo!, koji je na Crnogorskom primorju uslikao Volkova sa novom cicom.

 

Par se nesmetano šetkao od bič-bara do plaže sve dok nisu uočili našeg reportera, kada su odlučili da pobegnu glavom bez obzira.

Naime, Volkovu nije pošlo za rukom da se sakrije ispod kačketa, te je budno oko Alo! kamere zabeležilo fudbalera na Crnogorskom primorju kako se baškari sa zgodnom crnkom.

Fudbaler je svoj stajling uklopio u crveno-crnu kombinaciju, dok mu je seksi crnka plavom torbom udarila kontru.

Iako u autfitima nisu složni, čini se da u ljubavi i te kako jesu, budući da su izgledali veoma zaljubljeno, što navodi na to da je Volkov definitivno otpisao svoju posesivnu bivšu.

- Vladimir svoju novu devojku ne želi javno da eksponira, budući da čvrsto veruje da mu je odnos sa Sandrom Afrikom narušilo upravo to što su svi znali za njihovu ljubav - rekao nam je izvor blizak fudbaleru, pa otkrio kako funkcioniše njegov odnos sa vrelom crnkom.

- Njihova veza je još uvek sveža. I dalje se upoznaju, ali ovim što su do sada videli jedno kod drugog su zadovoljni. Imaju skladan odnos bez trzavica i ima potencijala da to preraste u nešto ozbiljnije - kaže sagovornik, koji se i osvrnuo na do sada nepoznate detalje iz Vladimirovog odnosa sa pevačicom.

- Volkov i Sandra su dugo bili zajedno. Neretko su raskidali, pa se ponovo mirili jer nisu mogli jedno bez drugog. Poslednji put kada su obnovili vezu sve je vuklo na to da će svoju ljubav podići na viši nivo jer su razgovarali o braku i deci, ali to se ipak nije obistinilo - otkrio je sagovornik, pa dodao svoj sud.

- Iskren da budem, Vladimir jeste srećan u novoj ljubavi, ali sa njim i Sandrom se nikada ne zna. Ne bi me začudilo da se ponovo pomire - zaintrigirao je svojim zaključkom.

 

I Sandra konja za trku ima!

Da li zbog želje da bivšem uzvrati udarac ili samo radi potrebe da na svoj buran ljubavni život ne stavi tačku, Afrika je uplovila u novu vezu.

Fudbalske golove je zamenila koševima, pa je tako ovog puta smuvala košarkaša. Kako se u javnosti pročulo, Sandrin novi dečko je Nikola Milutinov, košarkaš grčkog kluba Olimpijakos.

Ono što dodatno intrigira kada je reč o ovoj vezi jeste činjenica da Nikola nije mogao da odoli seksi Sandri iako je u srećnoj vezi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading