Proročica Kleopatra
Foto: Alo/Printscreen

Kleopatra, najpoznatija proročnica bila je jedna od najgledanijih lica na malim ekranima devedesetih godina. Ali ne samo to. Kod nje su odlazili i dan danas idu sportisti, biznismeni,estrada, žestoki momci, običan svet kao i uticajni ljudi iz svih sfera našeg društva kako bi saznali sudbinu.

Proročica Kleopatra

Printscreen

 

Godinama nije deo javnog života, ali zato privatno i te kako uživa. Kleopatra putuje po svetu, upoznaje razne kulture, vere i nacije.

Od njenog prvog medijskog pojavljivanja izazvala je burne reakcije i bum na tadašnjoj javnoj sceni. Bila je jedna je od najuticajnijih ličnosti u šou biznisu.

Proročica Kleopatra

Printscreen

 

Kleopatra je imala svoju emisiju na domaćem kanalu gde su gledaoci mogli da se uključe uživo u program. Sarađivala je sa raznim ličnostima sa estrade.

Većina domaće javnosti je čekala dobro poznati termin u to vreme kako bi slušala kontroverzne izjave i govore balkanske proročice.

Proročica Kleopatra

Printscreen

 

U jeku popularnosti je odlučila da se povuče sa malih ekrana, pa dan danas živi i uživa po celom svetu. Dobroupućeni u njen privatni život kažu da je veran i odan prijatelj i da je spremna za voljene osobe i ruku u vatru da stavi, piše Kurir.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Kros

19.08.2023 23:38

Ja sam sve mislio da je ova prevara vec pokojna, a on jos ziva