Miroslav Ilić
Foto: Alo/Printscreen

Legendarni izvođač narodne muzike, Miroslav Ilić, sprema se da zapali scenu Štark Arene svojim neponovljivim glasom i hitovima koji su obeležili generacije.

Koncert je zakazan za 15. decembar 2023. godine, sa početkom u 20 časova, a organizuje ga Hype produkcija, čime se nastavlja tradicija velikih muzičkih događaja. Ulaznice za noć čarolije možete nabaviti na www.tickets.rs

Na svom Instagram profilu direktor i glavni i odgovorni urednik Hype produkcije, Saše Mirkovića objavio je:

-Tradicija se nastavlja… Legende uvek uz legende! Najveći bard naše muzike u organizaciji Hype produkcije u Štark Areni 15.12.2023.” Ovim rečima, Mirković je najavio jedan od najiščekivanijih događaja na muzičkoj sceni.

Miroslav Ilić

Printscreen

 

Miroslav Ilić je poznat kao ikona narodne muzike, sa bogatom karijerom koja traje više od pet decenija. Njegov poseban pečat ostavio je na mnoge pesme koje su postale evergreeni i dalje se rado slušaju. Očekuje se da će Štark Arena biti ispunjena do poslednjeg mesta, jer su fanovi već počeli s nestrpljenjem da iščekuju ovu muzičku poslasticu.

Hype produkcija je već stekla reputaciju kao organizator velikih koncerata i događaja, te je njihova saradnja sa Miroslavom Ilićem još jedna potvrda njihove posvećenosti kvalitetnoj zabavi i muzičkom nasleđu.

Ulaznice za koncert su u prodaji, a očekuje se da će biti brzo rasprodate, s obzirom na veliku popularnost ovog izvođača. Svi ljubitelji narodne muzike imaju priliku da budu deo ove muzičke čarolije i da uživo dožive nastup jednog od najvećih bardi narodne muzike.

Spremite se za veče ispunjeno emocijama i nezaboravnim hitovima uz Miroslava Ilića u Štark Areni 15. decembra 2023. godine.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading