Jovana i Srđan
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nakon što je Irina Vukotić dala otkaz na televiziji "Pink", na njeno mesto, voditelja "Jutarnjeg programa" došao je Srđan Predojević.

Naime, svima je dobro poznato da je Srđan nekada vodio Jutarnji program sa Jovanom Joksimović, nakon čega su se posvađali, pa je i njihovo kumstvo stavljeno "na pauzu", a ona se danas oglasila na svom profilu na Instagramu i uputila Srđanu vrlo dvosmislenu i malo sarkastičnu poruku:

- Lepo je videti Srđana Predojevića u dobrom starom terminu. Preseče me kad sam videla džingl - nema dobrog dana bez dobrog jutra! Nekada je nastavak bio - Jovana i Srđan. Ali to što ne radimo zajedno, ne znači da u naslov emisije ne možeš da uvrstiš i imena divnih devojaka Milice i Sare koje rade sa tobom. Voli te kumica - napisala je Jovana u svojoj objavi uz heš tag "Nisi sam".

Jovana o Srđanu

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsećanja radi, Jovana i Srđan su svoju karijeru počeli na Rts, nastavili na televiziji "Prva", a nakon što su odlučili da daju otkaz, prekinulo se i njihovo prijateljstvo i kumstvo.

Otpratili su s sa društvenih mreža, nikada se više na događajima i privatnim proslavama nisu sreli, pa je zato sada jasno svima da se Jovana Joksimović starom prijatelju obraća sa osmehom, ali i cinično.

Inače, Srđan se konačno u punom sjaju vratio u jutarnji program, koji je njegova "prva ljubav" i počeo novu sezonu na televiziji "Pink" sa koleginicama Sarom i Milicom.

Blic

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading