OGLASILA SE BIKOVIĆEVA BIVŠA: Evo šta ima da kaže na vest da će Miloš postati otac
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Glumicu Brankicu Sebastijanović dugo nismo videli u javnosti, a onda se pre nekoliko dana pojavila na jednom događaju na koji je došla u društvu koleginice Ivane Dudić.

Već godinama unazad ova lepa glumica retko se može videti na gradskim dešavanjima, a njene izjave su tek retkost. Međutim, ovog puta Brankica je napravila izuzetak, pa je rešila da govori za medije. Tom prilikom otkrila je zašto izbegava sedmu silu i da li i dalje pažljivo bira uloge koje igra, o čemu se dosta pričalo.

- Odlučila sam da budem iskrenija prema sebi i da ne radim stvari koje mi se ne rade. Kad si mlađi u toj si mašini, pa se ne snađeš najbolje u početku. Kako su godine prolazile, prosto sam odlučila da ne pravim nikakve kompromise, nego da stvarno radim uloge koje mi se dopadaju - rekla je Brankica, a onda je usledilo pitanje o njenom bivšem momku, Milošu Bikoviću.

Romansa Brankice Sebastijanović i Miloša Bikovića u vreme kada su bili zajedno, bila je glavna tema medija, posebno zbog navoda da glumica nije želela da izgubi nevinost pre braka.

Miloš sada ima novu partnerku, Ivanu Malić, koja je u drugom stanju, a kada su je novinari pitali da to prokomentariše, Brankica je bila vidno iznervirana, te je prekinula intervju.

- Završili smo ovde - kratko je poručila glumica i otišla.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Bojan

30.09.2023 19:12

Mnogo nezrelo ponasanje, kao siparica neka. Deluje da joj je svejedno, samo ne zna kako da se ponasa pred medije.

Ана

30.09.2023 19:17

а зашто да напустиш интервју због питање о бившег? Непрофесионално. много би била лепша и паметнија да се само насмеје на такво питање;)