Dunja Ilić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dunja Ilić je prošle godine na društvenim mrežama otkrila da živi u Bosni i Hercegovini i da je zaljubljena u muškarca koji je 16 godina stariji od nje, a pre samo izvesnog vremena je priznala javno da ju je pomenuti muškarac i zaprosio.

Juče se desio i preokret, kada je pevačica na svom Instagramu otkrila da je veridbu raskinula.

- Manite me sa tim što mi odnosi kratko traju. Da sam spremna da me neko tuče, vara, dernja se, verovatno bih na Instagramu bila mama jednog anđela. Ja idem na prvu ružnu reč, za*ole me šta će selo reći - napisala je ona.

Dunja Ilić

Instagram/bad_girl_969969

 

Podsetimo, pevačica Dunja Ilić je rešila da stavi tačku na svoj ljubavni odnos, a glavni razlog za to navodi prošlost sada već bivšeg verenika i nedovršen odnos sa bivšom ženom. Ona je takođe otkrila i koliko joj bio težak život sa njim, a imajući u vidu da je bivša pevačica prošla kroz težak period, te da je to dosta uticalo na njeno psihičko stanje, donela je ovu odluku.

- Branko i ja samo bili prijatelji dugo pre ulaska u vezu i veridbu, niti me je udario niti ikada bio grub prema meni. Branko ima dosta neraščišćenih poslova sa bivšom suprugom. Za mesec dana došli smo do toga da ja ne mogu sprovoditi ličnu higijenu niti jesti po par dana, s obzirom na moje ne tako dobro psihofizičko stanje, morali smo da prekinemo vanbračnu zajednicu. - rekla je Dunja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading