SRPSKA GLUMICA POBEGLA IZ IZRAELA Jedva se ukrcala na avion, opisala strahote rata koje lede krv u žilama
Foto: Alo/Printscreen

Specijalizovani let "Er Srbije" sa našim državljanima koji su evakuisani iz Izraela, stigao je sinoć u Srbiju, a u njemu bila je i glumica Marija Jakšić.

Poznata glumica je po sletanju otkrila kakvo je stanje u Izraelu.

- Bežali smo u skloništa, potpuno je neprijatno. Mladi ljudi se pakuju uveče u uniforme i sa malim torbama ih izvoze u rat. Nije prijatno, naravno, kako bi bilo prijatno, surovo je i jezivo. Strašna je frka i panika oko aviona, oko izlaza iz zemlje. Ovde su imali sedam mesta, neki Srbi su ostavljeni da čame tamo. Karta ne može da se kupi onlajn - rekla je Marija.

SRPSKA GLUMICA POBEGLA IZ IZRAELA Jedva se ukrcala na avion, opisala strahote rata koje lede krv u žilama

Printscreen

 

Kako je dalje istakla, Srba još uvek ima u Izraelu.

- Da, da. Ima ih. Kao što rekoh, karte onlajn ne mogu da se kupe - dodala je ona za portal "Telegraf.rs".

Podsetimo, kada je bila na vrhuncu slave, Marija je napustila Srbiju, jer, kako je rekla u jednom intervjuu, nije bila srećna.

Već dugi niz godina Marija živi u Indiji, gde se i udala, te je odlučila da napusti glumu i posveti se svojoj velikoj ljubavi - jogi. Postala je instruktorka joge, ljubav prema ovoj veštini deli i sa suprugom Markusom Venigerom, koji je svetski poznat učitelj joge i sa kojim ima sina, Teslu.

Mariju domaća publika najviše pamti po ulogama u filmovima "Mi nismo anđeli 2", "Mala noćna muzika" i seriji "Mješoviti brak".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading