Anđela Đuričić
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Javnost ne prestaje da bruji o Fitnes bliznakinajma koje su pre nekoliko dana odvela psa u azil, koga su prethodno udomile.

Mnoge poznate ličnosti su osudile njihov sraman postupak, a Anđela Đuričić je na ironičan način rekla šta misli o tome. 

Ona je snimila video za Tiktok i otkrila da je svoj kućnog ljubimca našla na autoputu kada je, jednom prilikom, išla kod roditelja u Crnu Goru. 

- Vi znate da sam ja pre par meseci našla Snupija na autoputu. On je meni zaista totalno promenio život, presrećna sam što ga imam- započela je Anđela, pa otkrila:

- Ali nekako imam previše obaveza. Posao, porodica, izlasci, putovanja. On je zaista jedan presladak pas, ali ću ga vratiti na ulicu. Tamo na autoput gde sam ga i našla. Koliko god to vama surovo zvučalo, Snupi će se sigurno snaći na ulici gde je i ranije bio. Tamo ima puno i hrane i društva- rekla je Đuričićeva, pa nastavila u stilu priče koja trese estradu:

- Razmišljam čak u azil da ga povedem. Kažu da je tamo toplo psima, da imaju dosta hrane i vode, apsolutno imaju sve uslove za život kao da je u mom stanu. 

- Šalim se, naravno. Moj Snupi će da ostane kod mene. Dok ima hrane za mene, ima i za njega, a kad ne bude bilo za mene naću ću za njega, a ja ću se snaći. 

Podsetimo, mnoge javne ličnosti osudile su potez Fitnes bliznakinja, dok one sve češće iznose sramne odbrane. 

@alo_portal Ognjen Amidzic izveo trudnu devojku na specijalitete iz Ugande! #fypシ゚viral #fypシ #alo #alonovine #ognjenamidzic ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading