Jelena Rozga
Foto: Promo/FOTO: John Pavlish

Hrvatska pevačica Jelena Rozga slovi za jednu od najlepših žena iz svoje branše, te ne čudi što joj udvarači "iskaču iz frižidera".

Pored neretkih nepristojnih ponuda, pevačica dobija i one branče i to od osoba istog pola.

- Ima mnogo džentlmena koji mi prilaze gde god da me sretnu, tako da mislim da nismo još izgubili prave muškarce kao što se priča. Prilaze mi i žene, ali, naravno, nisam zainteresovana za veze - bila je iskrena Rozga, pa dodala:

- Bilo je i bračnih ponuda, to su sve komične situacije. Ne volim previše da pričam o ljubavnom životu, to moju publiku ne zanima. Ljudi me vole zbog pesama, zbog energije koju jedni drugima prenosimo na koncertima, kada se družimo i mislim da to i treba da bude bitno. Ne znam šta ima neko od toga što ću da pričam naokolo s kim sam u vezi i ko je moj partner. To nije bitno - zaključila je pevačica za Republiku. 

Podsetimo, Rozga svoj ljubavni život pretežno drži daleko od očiju javnosti, te je pravo iznenađenje usledilo kada je pre nekoliko godina i javno ozvaničila svoju vezu sa violončelistom Stjepanom Hauserom. Par je nekoliko godina bio u ljubavi, a nedugo nakon veridbe su stavili tačku na romansu. 

@alo_portal PLJUGICU SAM VOLEO KAO BRATA Desingericu slomile emocije zbog prekida saradnje #alo #alodnevnenovine #desingerica #pljugica #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading