Kristijan Golubović
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Bivši učesnik rijalitija Kristijan Golubović izneo je javno svoje mišljenje o trudnoći Aleksandre Nikolić, ali je progovorio i o Filipu Caru i navodima da ne sme da dođe u Beograd.  

- Ja sam mu rekao, kad budeš došao javi mi se da dođem da ti popušim k*rac. Međutim, on je meni tražio da igramo meč na TikToku, on je sad postao tiktoker, klošar jedan. Vepar iz Sarajeva, on i Slavnić su sad tiktokeri, umesto da dođu ispred mene i javno ispadnu p*čke kao što jesu, oni igraju tiktok mečeve. Meni je ispod časti posle ovoga što je rekao za mene i da ga spomenem, i fizički i psihički on je obična krpa od čoveka. Hoću samo da stane ispred mene i da ga pljunem u lice i da kažem: P*čko, ajde sada ponovi ono što si rekao." Kakav crni obračun sa p*čkom i protuvom. Takvi će uvek da se šlihtaju kad me sretnu uživo - govorio je Golubović, a nakon toga je prokomentarisao Aleksinu trudnoću i njen odnos sa Carem:

Aleksandra i on su moralna prevara za oči i dušu. Dete ne bira roditelje, teško tom njihovom detetu, jer je od zlog oca i gore majke. Znam lično pedeset staraca koje je jahalo Aleksandru, od njih su četrdeset albanske nacionalnosti. Od Makedonije do Švajcarske. Kakva je budućnost tog deteta? Kad ode u školu da mu pričaju šta mu je mama radila, igrala kolo sa Albancima gola? Nemojte da nam takvi ljudi budu uzori - rekao je za "Svet" Kristijan. 

Podsetimo, Filip Car je javno prozvao Kristijana Golubovića. Filip Car, kao i mnogi bivši zadrugari napravio je TikTok nalog i svakodnevno se uključuje i "lajvuje", a na taj način zarađuje kada mu pratioci pošalju poklone.

Car je tada igrao meč sa Kristijanom, a jedan drugom su uputili uvredljive reči.

- Reci neka dođe tu, pa neka me pobedi. Neka dođe slobodno. Da pričamo malo - rekao je Filip.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading