Kija Kockar odgovorila Lei Kiš
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Voditeljka Lea Kiš bila je gost u jednoj emisiji gde iznosila zanimljivosti iz svog života, ali i poslu kojim se godinama već bavi. Ona se dotakla i rijaliti učesnice koje mahom postaju voditeljke, a pokriće za to bio joj je sledeći stav.

 "Nemojte mi reći da neko može sada da ode u rijaliti i da posle dve godine kaže meni "Zdravo, koleginice", jer je posle toga dobila emisiju, a jedino što je uradila u životu to je da je spavala sa 10 muškaraca i na taj način dobila zvanje televizijskog voditelja. To je sramotno!" - bila je iskrena voditeljka, a sada se za Alo! oglasila i bivša rijaliti pobednica Kija Kockar, koja je nakon rijalitija takođe uplovila u voditeljske vode, te je osvnula na Leinu konsataciju:

Kija Kockar

ATA Images

 

- Ako mislite da treba ovde ja da se pronađem, nisam se pronašla. Pre šest godina sam pobedila i nikad nisam ušla u rijaliti niti ću. I od tada u svakoj oblasti nižem uspehe. Moj privatni život je samo uvek pogrešno nagađanje u medijima. Pomažem ne samo sebi nego i drugima. Lea ima pravo na svoje mišljenje, ali smatram da koga kod da je htela da uvredi samo je sebe kompromitovala sto uopste komentariše. Svako ima pravo da radi. Ako je na nekog ciljala, pa nije se sam zaposlio, neko ih je zaposlio. Možda bas njen poslodavac. Zar nije ona radila na Pinku? Sad na Grandu? - istakla je Kija za Alo!

Inače, Kija je nedavno uuspela je da položi prijemni na Pravnom fakultetu, te je od i zvanično ponovo studentkinja.

- Zvanično studenti Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu! Brucoš! E, sad počinje zaista! Došla, pojavila se, a ostalo je istorija! Nisam na budžetu jer po zakonu ne mogu na budžet, pa sam, eto, došla... Davno sam završila svoj budžetni status i menzu iskoristila, ali zovite kad je pasulj! - napisala je u svom maniru Kockareva svojevremeno na Instagramu.

(Amina Jusović)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading